Збірна України розгромила Литву і вийшла до півфіналу Кубка Співдружності

Поділитися
Збірна України розгромила Литву і вийшла до півфіналу Кубка Співдружності © com-cup.com
Українці впевнено розправилися з ще одним суперником на престижному міжнародному турнірі молодіжних команд у Санкт-Петербурзі.

Молодіжна збірна України (вік гравців до 21 року) упевнено обіграла у чвертьфінальному матчі Кубка Співдружності литовських однолітків 4:1 і оформила путівку до півфіналу.

За вихід до фіналу українці посперечаються з Білоруссю, яка у свою чергу обіграла збірну Санкт-Петербурга. У ще одному матчі чвертьфінальної стадії Естонія здолала Латвію 2:0. І нарешті минулорічні переможці турніру росіяни, які обіграли тоді у вирішальному поєдинку якраз українців, зіграють із Казахстаном.

Примітно, що українці, незважаючи на певну перевагу, пропустили гол у свої ворота вже на 15-й хвилині. Однак незабаром ситуація налагодилася: протягом якихось 15 хвилини підопічні Сергія Ковальця не тільки зрівняли рахунок, але й закріпили свій успіх ще двома точними ударами у ціль. Героями відрізка стали півзахисник "Волині" Віталій Пріндета, а також футболіст "Шахтаря" Владлен Юрченко і нападник "Іллічівця" Андрій Тотовицький. Переможну крапку на початку другого тайму поставив "гірник" Леонід Акулінін.

Україна U-21 - Литва U-21 4:1

Голи: Саламанавічюс, 15 (0:1). Пріндета, 25 (1:1). Юрченко, 27 (1:2). Тотовицький, 31 (1:3). Акулінін, 47 (1:4).

Україна: Махарадзе, Писко (Гончар, 46), Вакуленко (Мішньов, 54), Братков (Сваток, 61), Пріндета, Юрченко, Мемешев (Пучковський, 78), Калитвинцев (Блізніченко, 66), Тотовицький (Мякушко, 61), Малиновський (Акулінін, 46), Мірошниченко.

Литва: Плукас (Гертмонас, 53), Разюнас, Пангоніс, Вітукінас (Норвілас,46), Красновскіс (Баранаускіс, 73), Станкявічюс, Гедмінас (Скріпкінас, 34), Гірдвайніс, Упстас (Нарбутас, 64), Саламанавічюс (Банюліс, 77), Вілкайтіс.

Попередження: Пучковський

Нагадаємо, що Кубок Співдружності проходить вже у 22-й раз. З 2012 року у змаганнях беруть участь молодіжні збірні, які представляють не тільки СНД, але й інші колишні республіки СРСР. !zn

Читайте також:

Євро-2016: суперниками України з відбору може стати Іспанія або Росія

Збірна України зіграє з США в Харкові

Ярмоленко пробився до топ-25 найкращих бомбардирів планети

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі