Молодіжна збірна України вийшла у чвертьфінал Кубка Співдружності

Поділитися
Молодіжна збірна України вийшла у чвертьфінал Кубка Співдружності © com-cup.com
Підопічні Сергія Ковальця вдало виступають на престижному турнірі в Санкт-Петербурзі.

Молодіжна збірна України стала переможцем квартету А групового турніру Кубка Співдружності, який в ці дні проходить у російському Санкт-Петербурзі.

Нагадаємо, що з 2012 року в змаганнях беруть участь молодіжні збірні (вік футболістів до 21 року). У нинішньому турнірі грають команди з 10 країн колишнього СРСР - України, Росії, Білорусі, Молдови, Естонії, Латвії, Литви, Киргизстану, Казахстану, Таджикистану, а також збірні Санкт-Петербурга і Москви.

Подочные Сергія Ковальця виграли всі три матчі і вийшли в чвертьфінал, де 29 січня зустрінуться з Литвою.

У першому турі українці здолали Киргизії 2:0, потім з тим же рахунком були повалені естонці. Ну а переможну крапку молодіжка поставила в поєдинку з Таджикистаном - 4:1.

Кращими бомбардирами збірної стали Владислав Калитвинцев і Андрій Тотовицький, які пов'язані контрактами з "Динамо" і "Шахтарем", але виступають за чеський "Слован" і маріупольський "Іллічівець". Найбільше представництво в команді мають чинні чемпіони України, динамівці відправили на турнір трьох гравців. Також троє футболістів збірної України представляють дніпропетровський "Дніпро".

Після завершення групового турніру наставник українців Сергій Ковалець звернув увагу на наявність у діях його підопічних технічних помилок, але при цьому зазначив, що вони створювали чимало небезпечних моментів біля воріт суперника.

Відзначимо, що матчі в інших групах завершаться 27-28 січня. Нагадаємо, в минулому році збірна України у фіналі турніру програла Росії 2:4.

Додамо, що українська збірна виступає у відбірковому турнірі молодіжного Євро-2015, де в групі 5 набрала 6 очок після трьох матчів і йде на третьому місці. При цьому у швейцарців і хорватів відповідно на 9 і 15 очок і на 2 і 3 гри більше. !zn

Читайте також:

Євро-2016: суперниками України по відбору може стати Іспанія або Росія

Збірна України зіграє з США в Харкові

Ярмоленко пробився у топ-25 найкращих бомбардирів планети

Коноплянка покликаний підсилити лівий фланг атаки "Парі Сен-Жермен"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі