Збірна України втратила перемогу над Німеччиною у дебютному матчі Реброва

Відео
Поділитися
Українці провели результативний матч у Бремені.

12 червня у Бремені на стадіоні "Везерштадіон" збірна України провела товариський поєдинок із Німеччиною.

Це був дебютний матч Сергія Реброва у якості головного тренера національної команди. Суперники не спромоглися визначити переможця – 3:3.

На старті гри Фюллькруг пробачив гостей, коли не влучив у ворота після помилки Мудрика. Однак за кілька хвилин нападник таки відзначився, коли підправив м'яч у сітку після удару Вольфа.

Збірна України не розгубилася і ще до перерви повела у рахунку. Спочатку Циганков вийшов на ударну позицію після пасу Тимчика та відправив м'яч у дальній кут воріт. Потім на 23-й хвилині Циганков пропустив м'яч після прострілу від Тимчика, а Мудрик пробив у Рюдігера, після рикошету від якого м'яч опинився у воротах Траппа.

Німці мали кілька небезпечних моментів, серед яких удар Сане в поперечину зі штрафного, але зрівняти рахунок господарям довго не вдавалося. А ось команда Реброва знову забила на 56-й хвилині: Довбик запресингував Гінтера, відібрав м'яч і одразу віддав пас на Циганкова, а Віктору залишалося не схибити ударом у дотик.

Лише на 83-й хвилині господарі організували ще один гол. Хаверц скористався пасом Рюдігера, розібрався з Матвієнком і пробив низом. На 90-й хвилині Бундестім отримала шанс врятувати нічию і скористалася ним: Соболь сфолив на Хаверці у своєму штрафному майданчику, а Кімміх ударом від штанги реалізував пенальті.

Німеччина – Україна – 3:3

Голи: Фюллькруг, 6, Хаверц, 83, Кімміх, 90+1 (з пенальті) – Циганков, 19, 56, Рюдігер, 23 (автогол)

Німеччина: Трапп, Рюдігер, Раум (Хенрікс, 71), Гінтер, Кімміх, Горецка (Мусіала, 62), Шлоттербек (Клостерманн, 46), Брандт (Віртц, 71), Сане, Вольф (Хофманн, 62), Фюллькруг (Хаверц, 46)

Україна: Трубін, Миколенко, Матвієнко (Соболь, 78), Забарний, Тимчик, Степаненко (Ігнатенко, 65), Судаков, Мудрик (Піхальонок, 78) Циганков (Зубков, 71), Ярмоленко (Маліновський, 65), Довбик (Ванат, 65)

Попередження: Маліновський

Відеоогляд матчу

Для збірної Німеччини це був тисячний матч в історії команди. Гра була благодійною, а зібрані гроші будуть спрямовані до фонду Німецького футбольного союзу для допомоги людям, які постраждали від агресії Росії.

Збірна України вчетверте зіграла внічию з Німеччиною. Ще п'ять разів перемогу святкувала німецька команда.

16 червня українці зіграють із Північною Македонією, а 19 червня зустрінуться з Мальтою у рамках кваліфікації Євро-2024.

Раніше лідер збірної України Андрій Ярмоленко розповів про атмосферу в команді та тренування під керівництвом Реброва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі