"Гарний настрій зникає": Ярмоленко розповів про атмосферу у збірній України на тлі війни

Поділитися
Андрій Ярмоленко © УАФ
Півзахисник також оцінив тренування Сергія Реброва.

Капітан збірної України з футболу Андрій Ярмоленко розповів про атмосферу у команді перед майбутнім товариським матчем із Німеччиною.

"Настрій, якщо чесно, у колективі гарний. Намагаємось один одного підбадьорювати. Але коли дивишся, що відбувається у тебе в країні, що роблять терористи на Херсонщині, то гарний настрій швидко зникає. Але я впевнений, що ми переможемо, і завдяки нашим воїнам все буде добре", – сказав Ярмоленко у коментарі пресслужбі УАФ.

Також ветеран збірної висловився про роботу під керівництвом Реброва:

"Чи є відмінності у тренувальному процесі Реброва в "Аль-Айні" та збірній? Звичайно є. Ребров – досвідчений тренер, який працював у багатьох чемпіонатах. Видно, що він підбирає тактику відповідно до гравців. Є невеликі нововведення, але загалом стиль гри схожий на той, який був в "Аль-Альні", в "Динамо", коли ми працювали разом, тому я не можу сказати, що щось кардинально змінилося.

Сергій Станіславович любить розумний футбол: не просто захищатись чи бити вперед. Має бути баланс між атакою та обороною. Його цікаво слухати. Бачу, що хлопці перейнялися його тактичними задумами. Усім зараз цікаво. Найголовніше, щоб усе, що він просить на теорії, ми виконували на футбольному полі. Тоді ми матимемо результат".

Матч Німеччина – Україна відбудеться 12 червня у Бремені. Початок – о 19:00 за Києвом. Це буде дебют Сергія Реброва біля керма національної команди.

Раніше збірна України провела перше тренування під керівництвом Реброва у Німеччині.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі