"Будемо працювати на Україну": Ребров прокоментував своє призначення головним тренером національної збірної

Поділитися
Сергій Ребров © УАФ
Спеціаліст зізнався, що радий повернутися додому.

Новий головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився емоціями після призначення.

"Передусім хочу подякувати ЗСУ за те, що боронять нашу незалежність, дають нам змогу спілкуватися про футбол та проводити чемпіонат України. Я особисто, як усі українці, буду продовжувати допомагати ЗСУ та нашим людям, які постраждали від рашистської агресії. Я задоволений тим, що повернувся в Україну та працюватиму на нашу державу. Моя родина теж повертається, я дуже радий, що моя дружина так сприйняла моє рішення. Як я й казав раніше, далі будемо працювати на Україну.

Є багато виконавців, які не отримують тієї практики, яку ми вважали б задовільною. Коли вони прибудуть до національної збірної, треба буде дивитися на них. Тому ми створюємо конкуренцію на кожну позицію для того, щоб на тренуваннях подивитися, як футболісти виглядатимуть. Зараз я не можу сказати, хто буде в основному складі на Німеччину, Північну Македонію або Мальту. У тренувальному процесі нам слід вирішити, хто краще готовий до цих матчів", – цитує Реброва пресслужба УАФ.

Фахівець, який нещодавно залишив еміратський клуб "Аль-Айн", також підтвердив, що його контракт розрахований на три роки, а цілі будуть "максимальними".

Дебют Сергія Реброва відбудеться вже 12 червня, коли Україна зіграє товариський поєдинок із Німеччиною. Потім будуть матчі відбору Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти – 16 та 19 червня відповідно.

Раніше стало відомо, хто увійде до тренерського штабу Реброва у збірній України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі