Збірна Словаччини обіграла Білорусь та зміцнила лідерство

Поділитися
Збірна Словаччини обіграла Білорусь та зміцнила лідерство Словаки знову підтвердили свої амбіції у відборі на Євро-2016 © pressball.by
Ще один впевнений крок на шляху до Євро-2016 зробили словаки. Після несподіваної перемоги над іспанцями вони спромоглись завдати поразки ще й Білорусі.

Збірна Словаччини обіграла Білорусь 3:1 на виїзді та зміцнила лідерство у групі С, де виступає українська команда.

Після несподіваної перемоги над Іспанією (2:1) словаки спромоглись продовжити переможну ходу по відбірковому турнірі кваліфікації Євро-2016, розібравшись з черговим суперником.

В іншому матчі 3-го туру Іспанія на виїзді розібралася з Люксембургом 4:0.

Таким чином, в активі Словаччині - 9 очок після трьох поєдинків і одноосібне лідерство в групі С. Друге місце займають іспанці, треті - українці. Відзначимо, що перемога словаків істотно ускладнила "синьо-жовтим" завдання виходу на чемпіонат Європи. Щоб потрапити в двійку кращих Україні необхідно не тільки брати якомога більше очок в останніх семи іграх, але і сподіватися на осічку словаків.

Читайте також: Збірна України у напруженому матчі обіграла Білорусь

Втім, поки що подібний сценарій віриться не дуже: словаки показали, що їх колектив далекий від ейфоричного настрою і стійкий до будь-яких емоційних сплесків. А на футбольному полі словацькі футболісти виглядають єдиним цілим і можуть вирішувати серйозні завдання. Навіть після того, як білоруси зрівняли рахунок на 79-й хвилині, Марек Хамшик тут же вивів свою команду вперед, а незабаром Станіслав Шестак поставив переможну крапку - 3:1.

Чемпіонат Європи

Груповий турнір

Група C

Білорусь - Словаччина- 1:3 (0:0)

Голи: Хамшик, 65 (0:1). Калачов, 79 (1:1). Хамшик, 84 (1:2). Шестак, 90 (1:3).

Білорусь: Жевнов, Філіпенко (Поляків, 55), Шитов (Стасевич, 76), Верховцов, Бордачов, Мартинович, Калачов, Кривець, Брессан (Гордійчук, 46), Драгунів, Баланович.

Словаччина: Козачик, Шкртел, Дюріца, Пекарік, Дьембер, Хамшик, Вайсс (Стох, 80), Куцка (Кісс, 86), Мак (Шестак, 62), Печовски, Німець.

Попередження: Верховцов, 49. Шитов, 58. Дьембер, 87.

Суддя: Гюмьєнні (Бельгія).

Наступний матч Словаччина проведе 15 листопада проти Македонії на виїзді і українські футболісти, а також вболівальники будуть сподіватися на те, що балканці зуміють-таки зупинити амбітного опонента.

Раніше повідомлялося, що збірна України з великими труднощами обіграла Македонію у Львові, здобувши другу поспіль перемогу у відбірному турнірі Євро-2016. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі