Захисник "Шахтаря" Ісмаїлі – найдорожчий футболіст УПЛ

Поділитися
Захисник "Шахтаря" Ісмаїлі – найдорожчий футболіст УПЛ Трансферна вартість Ісмаїлі досягла 18 млн євро © ФК Шахтер
У трійці ще два гравці "гірників".

Портал Transfermarkt оновив ціни на футболістів з чемпіонату України. Найдорожчим гравцем УПЛ зараз є захисник донецького "Шахтаря" Ісмаїлі, трансферна вартість якого сягнула 18 мільйонів євро, що на 7 більше, порівняно з літнім оновленням.

На другому місці розташувався капітан "гірників" Тайсон – 13 мільйонів євро. З літа його ціна зросла на 2 мільйони. Замикає топ-3 Марлос, він же є найдорожчим українцем – 11 мільйонів євро. Його трансферна вартість не змінюється вже рік.

Тараса Степаненка та Віктора Циганкова оцінили в 10 мільйонів євро. Трансферна вартість капітана "Динамо" зросла на 2 мільйони.

Піднявся в ціні також літній трансфер "Шахтаря" Майкон, якого оцінюють у 8 мільйонів євро, що на 1,5 більше, ніж його річна ціна. Трансферна вартість Ярослава Ракицького впала з 8,5 до 7,5 мільйонів євро.

Беньяміна Вербича, Віктора Коваленка і Фернандо оцінили в 5,5 мільйонів євро. Вербич та Коваленко додали в ціні 1 мільйон.

Нагадаємо, після 18-ти зіграних турів української Прем'єр-Ліги лідирує донецький "Шахтар", який випереджає "Динамо" на сім очок.

Прем'єр-ліга: результати всіх матчів 18-го туру, відео голів, турнірна таблиця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі