За зрив матчу в Луцьку постраждала "Волинь", арбітр залишився без покарання

Поділитися
За зрив матчу в Луцьку постраждала "Волинь", арбітр залишився без покарання Вболівальники "Волині" зірвали матч з "Металістом" © Clive Barda / Royal Opera House
7 грудня у Луцьку в кінці матчу "Волинь" - "Металіст" уболівальники вибігли на поле, намагаючись висловити своє невдоволення суддівством Дмитра Кутакова.

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України на своєму засіданні 23 січня ухвалив рішення по матчу 10-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Волинь - Металіст, який був зірваний на 87-й хвилині з-за вибігли на поле уболівальників луцької команди.

Лучани понесуть серйозне покарання: їм зараховано поразку 0:3, а також наступний домашній поєдинок чемпіонату вони проведуть без глядачів.

Крім того, на клуб накладено умовна санкція у вигляді проведення ще одного домашнього матчу без глядачів з випробувальним терміном до кінця поточного сезону. Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний і тренер команди Дмитро Кварцяний, які були видалені з меж технічної зони під час цієї гри, отримали по одному матчу дискваліфікації, а клуб - штраф у розмірі п'ять тисяч гривень.

Таким чином, "Металіст" піднявся на 4-е місце, потіснивши звідти "Олімпік". На 6-й сходинці розташувалася луганська "Зоря", а "Волинь" - 7-я.

Нагадаємо, що 7 грудня за рахунку 2:1 на користь гостей на 87-й хвилині гри, фанати волинян вибігли на поле стадіону, біжучи слідом за арбітром матчу Дмитром Кутаковим, який, на їх погляд, судив упереджено і прийняв кілька неправильних рішень.

Примітно, що суддя, за якого власне і стався інцидент, не поніс покарання. Можливо, санкцію торкнуться його, проте вже зрозуміло, що вони не будуть настільки суворими.

Після скандального матчу 7 грудня тренер "Волині" Віталій Кварцяний назвав дії вболівальників на стадіоні в Луцьку повстанням проти брехні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі