Рішення по скандальному матчу в Луцьку ФФУ прийме 23 січня

Поділитися
Рішення по скандальному матчу в Луцьку ФФУ прийме 23 січня Дмитро Кутаков судив упереджено, вважають фанати "Волині" © fcvolyn.net
У відкладеному поєдинку 10-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, в якому зустрілися "Волинь" і "Металіст", фанати були обурені суддівством Дмитра Кутакова, тому вибігли на поле і зірвали матч.

23 січня відбудеться засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, на якому розглянуть ситуацію з недоигранным матчем 10-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Волинь - Металіст.

Нагадаємо, що 7 грудня за рахунку 2:1 на користь гостей на 87-й хвилині гри, фанати волинян вибігли на поле стадіону, біжучи слідом за арбітром матчу Дмитром Кутаковим, який, на їх погляд, судив упереджено і прийняв кілька неправильних рішень.

У підсумку, гра була припинена, а її результат - відкритим. При цьому у "Волині" вимагали дискваліфікації Кутакова і перегравання поєдинку, в "Металісті" звертали увагу на правильне розслідування інциденту.

Додамо, що в разі перемоги "Металіст" підніметься з 7-го на 4-е місце турнірної таблиці.

Після скандального матчу 7 грудня тренер "Волині" Віталій Кварцяний назвав дії вболівальників на стадіоні в Луцьку повстанням проти брехні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі