За найкращого футболіста України ведуть боротьбу італійці, англійці та іспанці

Поділитися
За найкращого футболіста України ведуть боротьбу італійці, англійці та іспанці © football.ua
Євген Коноплянка найімовірніше покине "Дніпро" ще до початку чемпіонату України. Опинитися футболіст може в Італії, Англії та Іспанії.

Півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка, найкращий футболіст України 2013 року за версією декількох спортивних видань, найближчим часом може покинути розташування рідного клубу і перейти в один із провідних європейських чемпіонатів.

За інформацією преси, на одного з кращих розпасовщиків української першості претендують італійські "Рома", англійський "Ліверпуль" та іспанський "Атлетіко". Представники футболіста вже зустрічалися з потенційними роботодавцями, обговоривши умови переходу та особистого контракту.

Нагадаємо, що в контракті Коноплянки і "Дніпра" прописана сума відступних в 15 мільйонів євро. Також важливо, щоб новий клуб запропонував українському футболісту хороші умови особистого договору. Наприклад, за різними даними, "Ліверпуль" готовий дати провідному гравцю збірної України високу зарплату 7,5 мільйонів євро на рік.

Як би там не було, але англійський варіант виглядає в цій ситуації найбільш ймовірним, адже крім "Ліверпуля" Коноплянкою серйозно цікавився "Манчестер Юнайтед" і "Тоттенхем". Щоправда слід зазначити, що з боротьби за українці вибув лондонський "Вест Хем", який запропонував за нього менші гроші - 11,3 мільйона євро.

Нагадаємо, що важливим моментом є терміни старту сезону в єврокубках, а "Дніпро" проведе перший матч у кваліфікації ЛЧ 28-29 липня. У разі якщо в цьому поєдинку зіграє Коноплянка, він вже не зможе допомогти своєму новому клубу на європейській арені в розіграші-2014/15. З представників Англії, які цікавилися Коноплянкою, в єврокубках не зіграє "Вест Хем" і МЮ.

Раніше повідомляли, що Коноплянка після розмови з новим головним тренером "Дніпра" Мироном Маркевичем прийняв рішення залишитися в Дніпропетровську на півроку.

Поки ж Коноплянка тренується з "Дніпром" на навчально-тренувальному зборі у Німеччині.

Нагадаємо, що в минулому сезоні за "Дніпро" талановитий хавбек провів 36 матчів, в яких відзначився 13-ма голами і 9-ти гольовими передачами. !zn

Читайте також:

Екс-тренер збірної України упевнений, що Коноплянці слід їхати в топ-клуб прямо зараз

Замість італійської Серії А український футболіст відправився в чемпіонат Нідерландів

"Баварія" - найдорожчий футбольний бренд, "Манчестер Юнайтед" - подешевшав

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі