Юні хокеїсти з України та Білорусі влаштували дорослу бійку після фінальної сирени

Відео
Поділитися
Юні хокеїсти з України та Білорусі влаштували дорослу бійку після фінальної сирени Бійку спровокував один із гравців "Бреста"
На дитячому турнірі в Пінську в кулачному бою зійшлися хокеїсти команди "Крижинка" і "Брест".

На турнірі серед дітей у білоруському Пінську юні хокеїсти вирішили по-чоловічому з'ясувати стосунки після фінальної сирени. Інцидент стався після закінчення матчу між українською командою "Крижинка" і білоруським ХК "Брест".

Поєдинок закінчився перемогою української команди, після чого, в момент коли суперники дякували одне одному за гру, один з засмучених підростаючих хокеїстів "Бреста" (під №5) уявив себе справжнім "тафгаєм" і почав штовхати всіх підряд. У підсумку це переросло в бійку, в якій взяли участь майже всі присутні на льоду хокеїсти. Зрештою арбітрам і тренерам все-таки вдалося розборонити учасників бійки.

Читайте також: Федерація хокею Росії покарана за нехтування гімном суперника

"А що тут дивного? Нормальна ситуація, - сказав Onliner.by тренер брестської команди Станіслав Головейко. - В дитячому хокеї бійки трапляються ще частіше, ніж у дорослому: хлопці ж дуже емоційні. А тут поразка - хлопці засмутилися, ось і побилися. Чесно кажучи, ми взагалі схибили на цьому турнірі, але дитячий хокей непередбачуваний, і ні про яку стабільність не може бути мови: сьогодні ти переможець, завтра програв. А під час бійки, звичайно ж, ніхто не постраждав: всі ж у формі, захист серйозний".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі