Ярославський не буде забирати "Металіст", але готовий думати про створення нового клубу

Поділитися
Ярославський не буде забирати "Металіст", але готовий думати про створення нового клубу Ярославський думає про повернення у футбол © hubs.ua
Бізнесмен натякнув, що в Харкові може з'явитися футбольний клуб з іншою назвою.

Екс-власник харківського "Металіста" Олександр Ярославський відреагував на слова нинішнього президента клубу Сергія Курченка, який заявив, що у всіх нинішніх проблемах харківського клубу винен Ярославський.

"Ви читали ці інтерв'ю останні? Це неповага до самого себе як до людини. Хоча, напевно, нічого дивного немає - людина без освіти. Я його бачив два рази в своєму житті. Якщо подивитись всі мої інтерв'ю - не почуєте його прізвища, бо я донині не знаю його точно. Чи то Курочкін, чи то Курченко. Нехай почитає коментарі. Там його називають ще двома-трьома прізвищами.

Він думав, що він одягне шарфик "Металіста", який я створив, сяде на стадіон, який я побудував, запросить моїх друзів і, скажімо так, опонентів навколо себе - і все буде добре. Так же не буває. "Металісту" треба було приділяти, як ми з Маркевичем, Красніковим, Воликом, 24 години на добу".

Також Ярославський заявив, що готовий повернутися у футбол, але забирати "Металіст" не буде: "Душа болить, але власник заявляє, що він нікому клуб не віддасть, що "Металіст" буде грати в Прем'єр-лізі, візьме один з двох європейських титулів. Але "Металіста" немає сьогодні. Ні на цьому, ні на якомусь етапі. Ніхто не збирався ні в кого ні за які три копійки, навіть за нуль, його забирати. Нехай всі, хто стрясає повітря, заспокояться і сидять, незрозуміло, де - чи то в Калузі, чи то в Ростові.

Треба думати про футбол. А як буде називатися клуб - це вже друге питання. Не буде "Металіста", значить, буде інший клуб. Я думав і готовий про це думати. Але зараз давати якісь обіцянки я не готовий, тому що ще не охолов небіжчик "Металіст".

Також в інтерв'ю "Профутболу" Ярославський розповів про те, що не хотів продавати "Металіст" і зараз не готовий самостійно займатися клубом: "Тому що я один раз вже сам займався. Чим закінчилося, ми знаємо. Треба збиратися з уболівальниками, з владою і дивитися один одному чесно в очі, і говорити, хто що готовий для цього зробити, і які гарантії".

Повне інтерв'ю Ярославського

Нагадаємо, "Металіст" не був допущений до участі в наступному чемпіонаті Прем'єр-ліги. Апеляція харківського клубу була відхилена.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі