Курченко звинуватив Ярославського у всіх проблемах "Металіста"

Поділитися
Курченко звинуватив Ярославського у всіх проблемах "Металіста" Курченко заявляє, що інвестував 270 мільйонів доларів © Володимира ЧОПЕНКО
Власник харківського клубу вважає, що допоміг команді вийти на новий рівень.

Президент харківського "Металіста" Сергій Курченко відреагував на те, що клуб не був допущений до участі в наступному чемпіонаті Прем'єр-ліги. У всіх бідах харківського клубу Курченко звинуватив колишнього власника "Металіста" Олександра Ярославського.

"Політика і корупція проникли в спорт. Те, що відбувається з ФК "Металіст" сьогодні - це виключно прагнення колишнього власника клубу, старого шахрая Олександра Ярославського, виступаючи в змові з ФФУ, перешкодити атестації клубу, розвалити його і привласнити собі його майже вікове ім'я за безкоштовно. Своїми діями Ярославський і ФФУ завдадуть непоправної шкоди як всьому спорту України, так і місту Харкову", - наводить слова Курченка Football.ua.

Власник "Металіста" вважає, що сам він допоміг команді вийти на новий рівень: "Я придбав "Металіст" у 2013 році за 100 мільйонів доларів, при цьому, незважаючи на всі висловлювання колишнього власника клубу, вся сума була сплачена в повному розмірі. В наступний період я інвестував в клуб 270 мільйонів доларів. Все це допомогло клубу вийти на новий ігровий рівень (клуб входив в десятку кращих в країні), залучити талановитих українських та зарубіжних футболістів і тренерів, мати можливість переймати досвід у запрошених іноземних гравців, організовувати приплив грошових коштів у бюджет міста та області від проведення міжнародних матчів і матчів з командами з інших міст нашої батьківщини".

Також Курченко зазначив, що сьогодні клуб відіграє важливу соціальну роль - навчає понад 300 дітей і створює 500 робочих місць.

Нагадаємо, раніше Курченко заявив, що нікому не віддасть "Металіст".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі