Ярмоленко відзначився гольовою передачею в матчі Бундесліги проти "Гамбурга"

Поділитися
Ярмоленко відзначився гольовою передачею в матчі Бундесліги проти "Гамбурга" Ярмоленко також взяв участь і в першому забитому голі © twitter.com/bvb
Українець продовжує відзначатися результативними діями за "Боруссію".

Український форвард дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко відзначився гольовою передачею в матчі 5-го туру Бундесліги проти "Гамбурга" (3:0).

Зіндзі Кагава відкрив рахунок на 24-й хвилині після штрафного, який заробив і подав Ярмоленко, а в другому таймі Андрій оформив ассист на Обамеянга.

Ярмоленко перейшов в дортмундську "Боруссію" влітку нинішнього року з київського "Динамо". За даними ЗМІ, німецький клуб заплатив за українця 25 мільйонів євро.

Ярмоленко провів за "Динамо" 339 матчів, в яких забив 137 голів, в тому числі і 99 в УПЛ. За збірну України, хавбек зіграв 72 матчі і забив 31 гол.

У складі німецького клубу Ярмоленко вже встиг провести чотири матчі, в яких відзначився одним голом і двома результативними передачами.

Нагадаємо, дебютний гол Ярмоленко забив у матчі Ліги чемпіонів з "Тоттенхемом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі