Зарплата Ярмоленка в "Боруссії" менше, ніж була у "Динамо" – агент

Поділитися
Зарплата Ярмоленка в "Боруссії" менше, ніж була у "Динамо" – агент Ярмоленко перейшов в "Боруссію" цього літа © twitter.com/bvb
Українець отримує близько 3 мільйонів євро на рік.

Андрій Ярмоленко пішов на зниження зарплати при переході з київського "Динамо" в дортмундську "Боруссію".

На момент відходу з "Динамо" Ярмоленко заробляв "чистими" близько 5 мільйонів євро в рік. Однак у "Боруссії" гравець буде отримувати менше.

"Розраховувати на ту ж суму, що в "Динамо", у Німеччині було б нереально, бо тоді "Боруссії", з урахуванням податків, довелося б платити йому майже 10 мільйонів "брудними".

Думаю, в Дортмунді йому могли покласти ту ж суму, що в Києві, 5-6 мільйонів в рік - тільки "брудними". Після вирахування податків він буде отримувати близько 3 мільйонів. Знову ж таки, Андрій свідомо пішов на цей крок. Він говорив, що заради виступу в Європі готовий на зниження зарплати", - анонімно розповів "Сьогодні" один з відомих футбольних агентів.

Ярмоленко перейшов в дортмундську "Боруссію" влітку нинішнього року з київського "Динамо". За даними ЗМІ, німецький клуб заплатив за українця 25 мільйонів євро.

У складі німецького клубу Ярмоленко вже встиг провести три матчі, в яких відзначився одним голом і однією результативною передачею.

Нагадаємо, дебютний гол Ярмоленко забив у матчі Ліги чемпіонів з "Тоттенхемом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі