Ярмоленко розкрив секрет своєї футбольної майстерності

Поділитися
Ярмоленко розкрив секрет своєї футбольної майстерності Андрій Ярмоленко - найкращий бомбардир "Динамо" в поточному сезоні
У 2014 році атакуючого півзахисника і нападника "Динамо" підкорилося відразу кілька звершень, особливо що стосується бомбардирських даних.

Вінгер "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко став найкращим бомбардиром в 2014 році серед українських футболістів: на його рахунку - 22 голи. Заодно 25-річний футболіст вийшов на лідируючі позиції серед кращих снайперів в історії обох команд - динамівської та національної.

За словами Ярмоленка, напружені тренування і робота над собою допомогли йому досягти цього кордону, а заодно допоможуть і в майбутньому - завоювати титули як з рідною командою, так і у провідному європейському клубі.

Між тим, чи не половину своїх голів Ярмоленко забив з використанням фінтів і технічних прийомів, про які розповів в інтерв'ю провідному виданню "Спорт-Экспресс в Украине".

"Коли отримуєш м'яч в штрафній, твоє завдання - загострити ситуацію. Захисникам складно: ти з м'ячем, і вони поняття не мають, яке рішення приймеш в наступну секунду - проб'єш, віддаси передачу або станеш їх обігравати? Тут є маса варіантів, і вибір залежить від тебе. Я вивчаю манеру гри суперників, готуюсь до кожного матчу", - розповів динамівець.

При цьому Ярмоленко зазначає, що важко переживає невдачі своєї команди, а також невикористані моменти, з-за яких його статистика могла б бути значно краще.

Читайте також: Ребров вважає Ярмоленка лідером "Динамо" за всіма показниками

"В пам'яті залишається кожен гол, а кожен програш і навіть нічия залишають неприємний осад. Взяти, приміром, поразка нашої збірної від Словаччини, а "Динамо" - від "Ольборга". Або - втрату очок у зустрічі з "Олімпіком". І через час не дають спокою моменти, які повинен був використовувати, але не зумів. Тоді як сюжет програного або не доведеного до перемоги матчу міг змінити лише один гол", - розповів Ярмоленко.

Додамо, що "Динамо" після осінньої частини чемпіонату впевнено лідирує в чемпіонаті Прем'єр-ліги з 5-очковим отрвом від "Шахтаря", а збірна України ділить 2-3 місця з Іспанією в групі З відбірного турніру Євро-2016.

Також Ярмоленко з 9 голами ділить 1-2 місця з півзахисником "Волині" Ерік Бікфалві в списку кращих бомбардирів чемпіонату Прем'єр-ліги.

Читайте також: Капітан "Динамо" не зізнався, чи відпрацьовує Ярмоленко пенальті на тренуваннях

Напередодні стало відомо, що Динамо відмовилося вести переговори зі " Спартаком " по трансферу Драговича. Австрійський захисник грає важливу роль в команді Сергія Реброва, тому керівництво навряд чи відпустить гравця в зимове міжсезоння, тим більше - в розташування клубу з Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі