"Динамо" відмовилося вести переговори зі "Спартаком" по трансферу Драговича

Поділитися
"Динамо" відмовилося вести переговори зі "Спартаком" по трансферу Драговича Для "Спартака" Драгович недоступний
Кияни розраховують, що Александар Драгович буде допомагати команді досягати нових перемог у національних і міжнародних змаганнях.

Київське "Динамо" має намір зберегти в своєму складі захисника Александара Драговича, який в нинішньому сезоні став одним з кращих в захисних діях команди.

Судячи з усього, якщо Ігор Суркіс і зважиться на продаж центрбека з Австрії, то в Європу, а не Росію, звідки часто надходять запити в українські клуби.

За повідомленнями російської преси, Драговичем зацікавилися в московському "Спартаку", але отримали ввічливу відмову. Джерело стверджує, що москвичі офіційно зверталися в "Динамо" по трансферу, але кияни відповіли, що, як мінімум, в найближче трансферне вікно не буде розглядати пропозиції щодо австрійця.

Раніше той же джерело оприлюднив інформацію, згідно з якою "червоно-білі" нібито запропонували футболісту "Динамо" чотирирічний контракт із зарплатою 3,5 мільйона євро в рік.

Читайте також: Динамівський бразилець Сілва не проти зіграти за збірну України

15 грудня відбулася жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, згідно з якою "Динамо" зіграє з французьким "Генгамом". Матчі відбудуться 19 і 26 лютого 2015 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі