Усик переміг Дюбуа: ключові моменти бою, відео нокауту

Відео
Поділитися
Усик переміг Дюбуа: ключові моменти бою, відео нокауту © K2 Promotions
Український боксер захистив свої титули у Польщі.

У суботу, 26 серпня, у польському Вроцлаві відбувся вечір боксу, головною подією якого став бій українського чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) та британського претендента Даніеля Дюбуа (19-2, 18 КО).

Усик переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді.

На кону бою стояли усі титули, якими володіє українець. Для Усика це був другий захист з урахуванням перемоги у реванші над Джошуа.

Олександр Усик – Даніель Дюбуа

Онлайн-трансляція бою

Відеогляд бою доступний за посиланням.

Відео нокауту

Чемпіон!

Олександр влаштував танці на честь своєї перемоги.

9 раунд. ЩЕ ОДИН НОКДАУН! Арбітр зупиняє бій та фіксує перемогу українця технічним нокаутом!

8 раунд. Приземлив на коліно Усик британця! Дюбуа підвівся, але виглядає не дуже.

8 раунд. Дюбуа не справляється, щойно Усик включає свій фірмовий темп. Кілька разів Олександр пропустив удари, але відповідає набагато потужніше.

7 раунд. Блискуча робота Усика! Завершив трихвилинку Олександр серією ударів по голові супернику. Дюбуа насилу впорався!

Половина дистанції бою позаду!

6 раунд. Йдуть комбінації від Усика, які пропускає Дюбуа раз-по-раз. Олександр виглядає солідно.

5 раунд. Завершив трихвилинку Усик активними атаками. Британець насилу справлявся, пішла злість!

5 раунд. Підвівся Усик і готовий боксувати!

5 раунд. Дюбуа завдав удару в пах Усику, Олександр впав. Грубе порушення правил, українець поки не встає.

4 раунд. Поки що вдається Дюбуа тримати Усика на дальній дистанції, але удари від українця все одно проходять. При цьому Олександр дуже уважно стежить за боковими від британця і спокійно йде від них.

3 раунд. Усик провів вдалу двійку та змусив публіку влаштувати овації на трибунах. Дюбуа відповів підсіканням, але зробив це, швидше за все, не спеціально. В цілому, поки у Дюбуа вистачає сил, тому бій рівний.

2 раунд. Усик показав, що Дюбуа пробив не за правилами. При цьому сам Олександр відповідає чистими ударами та активно рухається. Британець намагається пробивати прицільно, але українець одразу проводить контратаку.

1 раунд. Обережно розпочав Олександр. Дюбуа намагався пробивати правим боковим і показати, що є небезпечним суперником. Традиційна розвідка.

Бій розпочався!

Пролунали гімни України та Великобританії. Все готово до початку! Баффер зачитує регалії боксерів.

Хіт "Браття" лунає на арені, Усик йде на ринг!

Британець уже на рингу. Тепер чекаємо на появу Олександра Усика!

Конферансьє Майкл Баффер запросив на ринг Даніеля Дюбуа.

До глядачів бою звернувся президент України Володимир Зеленський, який нагадав про війну, яку продовжує Росія.

Дюбуа в очікуванні.

Берінчик здобув перемогу над шведом Ентоні Їгітом у дуже важкому бою рішенням суддів та захистив свій титул WBO International у легкій вазі.

А ось у такому образі на бій проти Ентоні Їгіта вийшов Денис Берінчик. У руках українця сокира з написом "Слава Україні".

Бинти вже на руках у Олександра.

А ось і Олександр Усик!

Даніель Дюбуа тим часом вже прибув на стадіон.

Український боксер напівсередньої ваги Даніель Лапін (8-0, 2 КО) здобув перемогу над німцем Аро Шварцем (20-7-1, 13 КО).

Українець поступово нарощував перевагу і в шостому раунді змусив суперника відмовитись від продовження бою, б'ючи його в кутку. Лапін виграв титул чемпіона за версією IBO Continental.

У Вроцлаві вже йдуть бої андеркарду, але до головної події вечора ще кілька годин. Всі бажаючі можуть дивитися ці поєдинки на YouTube-каналі Усика за посиланням.

Підтримка Олександра Усика від Володимира Кличка.

Василь Ломаченко прибув на бій Усика до Вроцлава.

(фото – Luckypunch.net)

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Тоні Белью, який програвав Олександр Усику нокаутом, не сумнівається у перемозі українця:

"Дюбуа програв Джо Джойсу і був близьким до того, щоб програти в минулому поєдинку з Лереною, який навіть не перебуває в одній стратосфері з Усиком.

Тому протистояти такому супернику, як Усик, колишньому абсолютному чемпіону світу у важкій вазі та нинішньому об'єднаному чемпіону, виглядає монументально.

Це схоже на бій "Бастера" Дугласа проти Майка Тайсона. Дюбуа матиме лише один шанс, це шанс панчера, єдиний, який я можу йому дати, якщо говорити чесно. Олександр має повний набір навичок, я не думаю, що хтось у світі зможе його перемогти".

В андеркарді вечора боксу відбудеться бій українця Дениса Берінчика (17-0, 9 КО) проти шведа Ентоні Ігіта (27-3-1, 10 КО).

Боксери зустрічалися на рингу в рамках Олімпіади-2012, тоді Берінчик переміг рішенням суддів.

(фото – K2 Promotions)

Усик і Дюбуа пройшли процедуру зважування перед боєм. Вага українця склала 100,2 кг, британця – 105,8 кг. Зазначимо, що під час зважування Усик на сцені розгорнув прапор із написом "Фортеця Бахмут. Солона земля. Залізні люди".

(фото – K2 Promotions)

Колишній тренер Олександра Усика американець Джеймс Алі Башир тепер працює у таборі Дюбуа та обіцяє зробити все для перемоги свого підопічного:

"Олександр Усик розуміє, як влаштований бізнес у боксі. Зараз я треную Даніеля Дюбуа і я роблю все, щоб він виграв цей бій. Ніхто не знає, що робитиме Усик, коли вийде в ринг. Я знаю цього хлопця. Він справжній професіонал. Він не дозволить, щоб на нього вплинула публіка чи події навколо. Він завжди залишається Усиком. У Дюбуа відмінний силовий удар. На рівні Леннокса Льюїса та Володимира Кличка. Я сподіваюся на нокаут. Я хочу, щоб ми звільнили Усика від страждань до шостого-сьомого раунду".

Конферансьє на майбутній бій призначено легендарного американця Майкла Баффера. Let’s get ready to rumble!

(фото – BoxingScene)

Польський ветеран Маріуш Вах, який боксував із Володимиром Кличком, зробив прогноз на бій:

"Важко сказати точно, як він пройде, адже це хевівейт і все може вирішити один удар. Дюбуа – молодий боксер, у нього є ударна міць, і за тими його боями, які я бачив, можу сказати, що він небезпечний у першій фазі поєдинку, у перших двох-трьох раундах, потім Усик забере перевагу і не залишить йому шансів".

Рефері у рингу призначено пуерториканця Луїса Пабона. Суддями бою будуть Стенлі Крістодола (Південна Африка), Павєл Кардині (Польща) та Лешек Янков'як (Польща).

Пабон обслуговував реванш між Усиком та Ентоні Джошуа, який закінчився перемогою українця за очками. Також він судив поєдинки за участю Володимира Кличка та Василя Ломаченка.

Кадри тренування боксерів перед боєм.

(фото – K2 Promotions)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі