"Один шанс на перемогу": колишній суперник Усика зробив прогноз на бій українця з Дюбуа

Поділитися
Тоні Белью © Boxingscene
Тоні Белью впевнений, що чемпіон збереже свої титули.

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Тоні Белью висловився про майбутній поєдинок українського чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) проти британця Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО).

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція бою Олександр Усик – Даніель Дюбуа.

"Дюбуа програв Джо Джойсу і був близьким до того, щоб програти в минулому поєдинку з Лереною, який навіть не перебуває в одній стратосфері з Усиком.

Тому протистояти такому супернику, як Усик, колишньому абсолютному чемпіону світу у важкій вазі та нинішньому об'єднаному чемпіону, виглядає монументально.

Це схоже на бій "Бастера" Дугласа проти Майка Тайсона. Дюбуа матиме лише один шанс, це шанс панчера, єдиний, який я можу йому дати, якщо говорити чесно. Олександр має повний набір навичок, я не думаю, що хтось у світі зможе його перемогти.

Я завжди думав, що Усик може програти через свої розміри, щиро в це вірив, але тепер впевнений, що він переможе і Тайсона Ф'юрі. Що робить Усик таким сильним? Його вміння тримати дистанцію, його інтелект, його швидкість", – цитує Белью talkSPORT.

Варто зазначити, що сам Тоні Белью програв Усику нокаутом у 2018-му році.

Бій Усика проти Дюбуа пройде сьогодні у польському Вроцлаві на Tarczyński Arena. Головний поєдинок боксерського вечора розпочнеться після 23:00 за Києвом.

Раніше повідомлялося про те, що Усик звернувся до Ф'юрі перед боєм з Дюбуа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі