Усик – Дюбуа: менеджер українського чемпіона світу розкрив деталі організації бою

Поділитися
Буде призначено промоутерські торги.

Менеджер українського чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) Егіс Клімас розповів про деталі організації бою проти британського претендента Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО).

"Ми не змогли домовитися з Тайсоном Ф'юрі, тому направили WBA запит, щоб вони призначили промоутерські торги з бою Усик – Дюбуа. Ймовірно, вони відбудуться наступного тижня. Ось як буде.

Щодо переговорів з Ф'юрі, то ми не перші і не останні, хто опинився в такій ситуації. Сталося те, що сталося. Ми нічого не можемо з цим поробити. Ф'юрі – це Ф'юрі, він має інший менталітет. Подивимося, чи вдасться влаштувати цей поєдинок наприкінці року. Завжди є велика різниця, коли одна сторона йде за спадщиною, а інша – за грошима", – цитує Клімаса Tribuna.com з посиланням на ProBox TV.

Дюбуа має пояс WBA World і є обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією організації, яким володіє Усик. Промоутерські торги призначаються, коли команди боксерів неспроможні самостійно узгодити всі деталі організації поєдинку.

Раніше промоутер повідомив про можливе проведення бою Усика проти Дюбуа у Польщі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі