"Шанси зростають": промоутер розповів про можливе проведення наступного бою Усика у Польщі

Поділитися
Бій українця може пройти у Польщі © a-usyk.com
Продовжуються переговори.

Польський промоутер Анджей Василевскі розповів про те, що він разом з українським промоутером Олександром Красюком працюють над організацією поєдинку чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) проти британця Даніеля Дюбуа (19) 18 КО) у Польщі.

"Це правда. Польща є одним із трьох можливих місць проведення бою Усик – Дюбуа за титул чемпіона світу у важкій вазі за версіями WBA, WBI, IBF та пояс The Ring. Ми наполегливо працювали над цим уже кілька днів. Ми обидва вже працюємо у Варшаві …Шанси зростають!”, – написав Василевський.

Нагадаємо, раніше переговори Усика з чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі провалилися. Наразі українець має захищати свої титули проти обов'язкових претендентів.

Усик в останньому поєдинку переміг Джошуа в реванші роздільним рішенням суддів і захистив свої титули. Також українець виборов вакантний пояс чемпіона світу за версією журналу The Ring.

Раніше повідомлялося про те, що в Саудівській Аравії підтвердили переговори вечором боксу за участю Усика та Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі