"Вони нелюди": Харлан розповіла про погрози від росіян у соцмережах

Поділитися
© Getty Images
Українська фехтувальниця спокійно ставиться до такої поведінки представників РФ.

Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розповіла про погрози росіян у соцмережах після відмови потиснути руку суперниці з РФ Анні Смірновій на чемпіонаті світу.

"Загрози до мене дісталися, і я це бачу як обов'язкову частину ситуації. Та країна займає половину планети, і там дуже мало нормальних людей. Я не можу сказати, що очікувала на це. Хочуть писати, хочуть говорити – мені все одно.

Але були якісь повідомлення, де мені надсилали фото мертвих бійців. І тоді я почала дуже хвилюватися, бо не хочу цього бачити. Вони нелюди. Були меседжі "здохни" чи щось таке. Намагалися дзвонити. Дуже багато разів, з різних номерів із різних країн.

Звісно, 95 відсотків – це добрі повідомлення від наших людей. Я їх читаю, але, вибачте, не відповідаю, тому що їх дуже багато", – сказала Харлан у коментарі Football Hub.

Нагадаємо, на чемпіонаті світу в Мілані українка Ольга Харлан відмовилася потиснути руку Смірновій після переможного поєдинку та виставила перед собою шаблю.

Росіянка подала протест і понад 50 хвилин залишалася на доріжці. У результаті українку дискваліфікували, тому вона завершила боротьбу на індивідуальному ЧС та ризикувала пропустити командний турнір.

Пізніше стало відомо, що FIE скасувала усунення Харлан від командного ЧС, а Міжнародний олімпійський комітет надав українці путівку на Олімпіаду-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі