"Я не потисну тобі руку": Харлан розповіла про свої перші слова росіянці після перемоги над нею

Поділитися
© Фото з відкритих джерел
Українка обіграла росіянку в Італії.

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан розповіла про те, що сказала росіянці Анні Смирновій після перемоги над нею на ЧС з фехтування.

"Дуже багато питань про це, дуже багато я чула: "О, сподіваємося, ти скажеш щось погане". Ні. Насамперед я поводилася професійно, я чесно виграла цей бій. Але я їй сказала, що я їй не потисну руку. Все. Я сказала: "Я не потисну тобі руку", - сказала Харлан в інтерв'ю Tribuna.com.

Нагадаємо, Ольга Харлан була дискваліфікована Міжнародною федерацією фехтування за відмову потиснути руку росіянці у поєдинку індивідуального турніру ЧС.

Пізніше стало відомо, що FIE скасувала відсторонення Харлан від командної першості, а Міжнародний олімпійський комітет надав українці путівку на Олімпіаду-2024.

Раніше повідомлялося про те, що жіноча збірна України з фехтування з Харлан у складі залишилася без медалей чемпіонату світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі