Володимир Кличко оцінив майбутнього суперника: Чісора - дійсно талановитий боксер

Поділитися
Чемпіон світу за версіями WBO, IBF, IBO у суперважкій вазі українець Володимир Кличко вважає, що його наступний суперник - британець Дерек Чісора - дійсно талановитий боксер. Про це він розповів в інтерв'ю газеті «Блик», яке було опубліковано в понеділок, 18 жовтня.
Чемпіон світу за версіями WBO, IBF, IBO у суперважкій вазі українець Володимир Кличко вважає, що його наступний суперник - британець Дерек Чісора - дійсно талановитий боксер. Про це він розповів в інтерв'ю газеті «Блик», яке було опубліковано в понеділок, 18 жовтня.«Чісора переконливо переміг у своєму останньому поєдинку, ставши володарем титулу чемпіона Країн Британської Співдружності. Хтось каже, що Дереку ще рано виходити на чемпіонський бій, мовляв, він тільки 14 боїв провів на професійному рингу. Я вже у відповідь наводив приклад Леона Спінкса, який став чемпіоном світу у своєму восьмому бою, перемігши не кого-небудь, а самого Мохаммеда Алі», - сказав Володимир Кличко. При цьому українець зазначив, що Дерек Чісора його анітрохи не боїться. «Британець був у Гамбурзі на бою Віталія. Він поводив себе дуже зухвало. Наговорив купу гучних слів німецькому телебаченню про те, як буде катувати мене на ринзі. Так що, думаю, наш поєдинок з Дереком буде дуже цікавим. Тим більше Чісора - дійсно талановитий боксер, який до всього іншого, не шукає якихось відмовок, а сам дійсно хоче нашого бою», - додав Володимир Кличко. Він додав, що арена в Маннгеймі, де пройде бій з британцем, була обрана не випадково. «Я радий, що поєдинок з Чісорою пройде у Маннгеймі. Це буде мій четвертий бій на цій арені за останні чотири роки. Саме у Маннгеймі я став чемпіоном світу за версією IBF, перемігши Кріса Берда. Також на цій арені я провів успішні поєдинки проти американців Рея Остіна і Хасима Рахмана. Так що з Маннгеймом у мене пов'язані приємні спогади», - зазначив Володимир Кличко. Він також повідомив про те, що говорити про бій з ще одним британцем - Девідом Хеєм - поки рано. «Він регулярно розпускає брехливу інформацію про наші з ним переговори. А реальну зацікавленість щодо бою за об'єднання чемпіонських титулів Хей не проявляє. Що стосується Джеймса Тоні, який заявляє, що хоче вийти проти нас на ринг, то він нам нецікавий - він вже давно не проводить серйозних боїв. Всі його слова - виключно плоди власної фантазії», - відзначив українець. Нагадаємо, востаннє Володимир Кличко боксував 11 вересня. Він вкотре захистив свої титули, нокаутувавши нігерійця Сема Пітера. Британцеві зімбабвійського походження Дереку Чісорі всього 26 років. На професійному рингу він провів 14 поєдинків, вигравши усі. Дев'ять разів Чісора закінчував бої достроково. Бій британця з Володимиром Кличком відбудеться 11 грудня.

За матеріалами: «Блик»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі