Володимир Кличко - той же боксер, що й п'ять років тому - тренер

Поділитися
Володимир Кличко - той же боксер, що й п'ять років тому - тренер Тренер задоволений фізичною формою Володимира Кличка © BoxingScene
Джеймс Алі Башир впевнений у готовності української ветерана до наступного виходу на ринг.

Другий тренер українського суперважковаговика Володимира Кличка (64-4, 53 KO) Джеймс Алі Башир поділився враженнями від підготовки до поєдинку з британським чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО).

Команда українця прибула до Австрії, де почала другий етап підготовки.

"Тренувальний табір Володимира йде повним ходом, ми намагаємося добре підготуватися до бою проти Джошуа. Все йде добре - збираємося перемогти його. Володимир працює дуже енергійно і виглядає дуже молодо. Так, буде важко, але, думаю, ми повинні виграти цей бій. Джошуа хороший хлопець і його час прийде, але не зараз", - цитує Башира XSport.ua з посиланням на YouTube-канал Bayloric Worldwide Television & Media.

"Володимир безумовно дуже хоче стати чемпіоном світу, тому він продовжує боксувати. Він дуже цього хоче і це його мотивує. Думаю, його мета - залишатися конкурентоспроможним боксером, і йдеться не тільки про чемпіонські пояси. Він хоче сам собі довести, що він все ще може битися з більш молодими хлопцями. І якщо подивитися на те, як він працює в тренувальному таборі - він дійсно може це робити".

"Спаринги проходять відмінно, у нас є молоді суперники в таборі. Для них це відмінний привід зробити собі ім'я, тому вони викладаються, ведуть себе агресивно в боях, а це те, що нам потрібно. Поспостерігавши за спарингами, я переконався в тому, що переживати через вік Володимира ніяких причин немає. Він виглядає все таким же боксером, як і п'ять років тому. Якщо подивитися на його фізичні кондиції, то важко повірити в те, що йому 41 рік. Він виглядає краще, ніж будь-який 41-річний боксер - він завжди у формі".

Нагадаємо, поєдинок Кличко - Джошуа пройде в Лондоні на "Уемблі" 29 квітня. На кону будуть стояти пояси чемпіона світу за версіями IBF і IBO, а також титул WBA Super.

Раніше стали відомі імена спаринг-партнерів українця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі