"Волині" вдалося зберегти майже весь склад після зимової перерви

Поділитися
"Волині" вдалося зберегти майже весь склад після зимової перерви "Волинь" готова до старту весняної частини сезону © fcvolyn.net
Напередодні виходу команди Віталія Кварцяного у відпустку ЗМІ стверджували, що ряди лучан незабаром порідшають. У підсумку, пішов лише захисник і капітан Сергій Сімінін.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний, підбиваючи підсумки тренувальних зборів команди, зазначив, що їй вдалося зберегти майже весь склад: Луцьк залишив лише Сергій Сімінін, який був незадоволений зменшенням зарплати і в підсумку продовжить кар'єру в полтавській "Ворсклі".

"Ми майже нікого не взяли. Напевно, вже і не візьмемо. Хіба що домовимося з "Дніпром" про оренду Політило і Польового, які були з нами на зборах. Решта всі залишаються в команді, крім Сімініна", - заявив Кварцяний в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Додамо, що кольори "Волині" на правах оренди вже захищають два днепрянина - Сандро Кобахідзе і Руслан Бабенко.

Нагадаємо, що напередодні виходу лучан у відпустку в ЗМІ з'явилася інформація, що склад команди Кварцяного покине кілька лідерів. У підсумку, румунські півзахисник Флорентин Матей і Ерік Бікфалві залишилися у "Волині", не зумівши домовитися з потенційними роботодавцями.

Весняну частину чемпіонату Прем'єр-ліги "Волинь" розпочне на 7-му місці: примітно, що в рамках 15-го туру лучани зіграють проти "Дніпра" на виїзді.

Згідно з рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, в недоигранном через уболівальників матчі 10-го туру Прем'єр-ліги між Волинню і Металістом було зараховано поразку луцькій команді. Також дисциплінарним і був покараний грошовим штрафом Віталій Кварцяний. Тепер наставник проведе гру проти "Дніпра" на трибуні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі