"Волинь" сенсаційно обіграла "Дніпро" у матчі 1/8 фіналу Кубка України

Відео
Поділитися
"Волинь" сенсаційно обіграла "Дніпро" у матчі 1/8 фіналу Кубка України "Волинь" несподівано завдала поразки "Дніпру" © moskva.com
Підопічні Віталія Кварцяного зуміли створити сенсацію в матчі 1/8 фіналу Кубка України. Долю матчу вирішив один точний удар. Втім, битва за чвертьфінал триває.

Луцька "Волинь" сенсаційно обіграла дніпропетровський "Дніпро" 1:0 в першому матчі 1/8 фіналу Кубка України.

Єдиний гол лучани забили наприкінці першого тайму з пенальті, зумівши надалі нав'язати дніпрянам свій сценарій гри і досягти важливої перемоги.

Матч-відповідь відбудеться 29 жовтня - саме в цей день в Дніпропетровську вирішиться доля путівки в 1/4 фіналу турніру.

В інших матчах 27 вересня "Говерла" зіграла з "Металістом" 2:2, а "Ворскла" на виїзді обіграла "Іллічівець" 1:0.

Напередодні протистояння дніпрян і лучан одна з центральних українських спортивних газет згадала про те, як нинішні наставники суперників разом починали свою тренерську кар'єру в Луцьку. Тоді це були молоді спеціалісти, які тренували провінційну команду. Зараз - авторитетні тренери, які видали нагора не одну футбольну зірку. До цих вельми примітним моментів можна додати і нелегку історію протистоянь тренерів, адже Кварцяний не раз псував нерви як "Дніпру", так і безпосередньо Маркевичу, коли він очолював інші клуби.

Втім, Маркевич вирішив використати момент і дати шанс проявити себе найближчому резерву. Кварцяний же не може дозволити собі такої розкоші, тому обійшовся звичним набором футболістів на полі. Як виявилося, його карта зіграла. "Дніпро" створив чимало моментів, але, як зазвичай виходить в провальних поєдинках, команду підвела реалізація.

Лучани між своїми шансами скористалися: по-перше, забили з пенальті, по-друге, вистояли під шквалом атак суперника. "Дніпру" не щастило: то суддя скасує здавалося б чистий пенальті, то гол не зарахує. То хто з дніпропетровців промаже з вигідної позиції. Але і "Волинь" атакувала - той же Редван Мемешев пробив із забійної позиції, але чудовий сейв здійснив Ян Лаштувка.

Читайте також: Маркевич хоче побудувати сильний "Дніпро" разом з Коноплянкою

Як би там не було, але все вирішиться у другому матчі протистояння: "Дніпру" треба забивати як мінімум один гол і не забувати про захист.

Волинь - Дніпро - 1:0 (1:0)

Гол: Бікфалві, 37 - з пенальті.

"Волинь" (Луцьк): Неділько, Бікфалві (Переймів, 83), Шабанов, Приндета, Жунич, Сімінін, Кобахідзе, Федорчук, Матей, Мариотто, Бабатунде (Мемешев, 23).

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Лаштувка, Бартуловіч (Мигунов, 85), Федецький, Баселар, Стрініч, Мазух, Канкава, Ротань, Селезньов, Де Матос (Калініч, 46), Політило (Зозуля, 46).

Покарання: Бартуловіч, 14. Дуглас, 45. Сімінін, 54. Федорчук, 63. Федецький, 66. Калініч, 73. Мемешев, 78. Шабанов, 87 (попередження).

Судді: Арановський, Литвин, Чос (всі - Київ).

27 вересня. Луцьк. Стадіон "Авангард".

Зазначимо, що перші поєдинки 1/8 фіналу Кубка України завершаться 28 вересня, коли зіграють дніпродзержинська "Сталь" і одеський "Чорноморець", а також донецький "Олімпік" і запорізький "Металург".

Нагадаємо, напередодні луганська "Зоря" обіграла 1:0 на виїзді ФК "Олександрію". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі