Визначився володар Супербоулу-2024

Відео
Поділитися
Визначився володар Супербоулу-2024 © USA Today
Чемпіоном НФЛ знову став "Канзас-Сіті".

У ніч на 12 лютого відбувся фінал Національної футбольної ліги (НФЛ), у якому зустрічалися "Сан-Франциско Форті-Найнерс" та "Канзас-Сіті Чіфс".

В основний час команди не змогли виявити переможця, зігравши внічию (19:19), а в овертаймі за три секунди до кінця у драматичній розв'язці чемпіонство "Канзасу" приніс результативний тачдаун - 25:22.

"Канзас-Сіті" став першою командою за 19 років, якій вдалося виграти Супербоул двічі поспіль. Також "Канзас-Сіті" ставав чемпіоном у сезоні-2019/20 та у 1969 році.

Варто зазначити, що Супербоул за популярністю серед одноденних спортивних подій поділяє перше місце у світі з фіналом Ліги чемпіонів. Фінал сезону НФЛ традиційно дивляться щонайменше сто мільйонів американців, а ще стільки ж людей спостерігають за грою по всьому світу.

В рамках шоу на екранах стадіону транслюються трейлери фільмів, а також нові рекламні ролики світових брендів. У перерві цього матчу була велика музична програма, хедлайнером якої був відомий виконавець Usher.

Нагадаємо, що на Супербоулі-2023 прозвучала промова Зеленського із закликом підтримати Україну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі