Визначено арбітра, який обслуговуватиме матч за Суперкубок України

Поділитися
Визначено арбітра, який обслуговуватиме матч за Суперкубок України Жабченко в цьому році вже працював на матчі "Динамо" і "Шахтаря" © ФК Шахтер
Принципове протистояння "Динамо" і "Шахтаря" розсудить Анатолій Жабченко.

На матчі за Суперкубок України, який відбудеться 14 липня в Одесі, головним арбітром буде працювати представник Хмельницького Анатолій Жабченко. Про це на спеціальному брифінгу повідомив куратор українських суддів П'єрлуїджі Колліна.

Допомагати Жабченко будуть харків'яни Олег Плужник та Сергій Беккер. Четвертий арбітр - ще один харків'янин Анатолій Абдула.

36-річний Жабченко в минулому сезоні судив 5 матчів за участю киян (4 перемоги і 1 нічия) і 2 гри за участю "гірників" (обидві завершилися внічию). Серед цих матчів і особиста зустріч "Шахтаря" і "Динамо" в 21-му турі, яка завершилася безгольовою нічиєю.

Жабченко обслуговує матчі Прем'єр-ліги з 2010 року, а арбітром ФІФА є з 2013 року. Зазначимо, що 9 липня український рефері працював на матчі першого кваліфікаційного раунду Ліги Європи "Шленськ" - "Целе".

Читайте також: Суперкубок України: "Динамо" і "Шахтар" розділять мільйон

Додамо, що президент ФФУ Андрій Павелко повідомив, що в новому сезоні в українських арбітрів буде нова форма і зникаючий спрей. "Зараз вирішується питання щодо його сертифікації, - розповів Павелко. - І, думаю, найближчим часом він буде використовуватися під час матчів". А заробляти за один матч УПЛ арбітри будуть, як і раніше, 12 тисяч гривень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі