"Він бреше": Долгополов показав лицемірство головної зірки російського тенісу

Поділитися
Долгополов показав лицемірство Рубльова © Теннисный портал Украины
Український екс-тенісист підтримав усунення росіян від Вімблдону.

Колишній український тенісист Олександр Долгополов звинуватив у брехні восьму ракетку світу Андрія Рубльова з Росії.

Рубльов розкритикував організаторів Вімблдона за заборону виступу гравців з Росії та Білорусі, а також заявив, що не читає новини, тому не знає нічого про війну в Україні.

"Заява Рубльова - ідеальний приклад, чому LTA прийняла абсолютно правильне рішення. Він робить те саме, що і його президент і російська пропаганда щодня - бреше! "Я нічого не знаю, не читаю новини, не стежу, не освічений". Брехня.

Рубльов грав пару з українцем за 10 днів до початку великої війни, може поспілкуватись із будь-яким українцем на турнірах. І так, звичайно, він все знає - з огляду на те, що він написав на камеру в перші дні війни.

Ми тоді не зрозуміли, чи це означає, що Україна має здатися, і сподівалися, що він пояснить. Але, звісно, він нічого більше не сказав. Андрію, хочеш дізнатися, що відбувається? Загули одне слово - "Буча". І, звичайно, ти маєш мої контакти - питай, я все покажу.

Ваша країна влаштувала геноцид в Україні. Це підтвердили лідери США та Канади, Латвія та Естонія вже закріпили це на законодавчому рівні. Інші теж підуть їх прикладу. І після розповідей про те, що він нічого не знає, що він сліпий та неосвічений, він починає пояснювати, що це не допоможе, говорити про дискримінацію та демократію.

Секунду, ми думали, ти неосвічений, не розумієшся на політиці, не знаєш таких розумних слів? Якщо ти нічого не знаєш і не стежиш, то чому готовий віддати призові? І яким сім'ям та дітям ти хочеш допомогти? Сім'ям російських солдатів? Упевнений, вони також постраждали. Говори точніше і намагайся говорити правду.

Хочеш бути першим у спорті, хто пожертвує? Не вийде. Роджер Федерер уже пожертвував $500 тисяч, "Джетс" - мільйон доларів, Бекхем - мільйон фунтів, Прем'єр-ліга - мільйон фунтів, "Реал" Мадрид - мільйон доларів, НАСКАР - мільйон набоїв. І цей перелік можна продовжувати.

Тому, будь ласка, краще просто нічого не говорити, ніж намагатися брехати, як це робить ваш уряд, тільки для того, щоб зберегти своє звичне життя. Тому що тут ваша країна масово ґвалтує дітей і жінок, стріляє в потилицю пов'язаних людей і веде себе як варвари.

На жаль, твоя мова сповнена лицемірства та брехні. ATP та WTA не повинні висвітлювати таку поведінку. Якщо росіяни та білоруси хочуть говорити, то кажіть правду, а не брехню. Дякуємо всьому світу за підтримку. Обіймаю із Києва, Україна", - цитує Долгополова Sport.ua з посиланням на Twitter екс-тенісиста.

Раніше повідомлялося про те, що ще один великий тенісний турнір може усунути тенісистів із Росії та Білорусі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі