Ще один великий тенісний турнір може усунути тенісистів із Росії та Білорусі

Поділитися
Ще один великий тенісний турнір може усунути тенісистів із Росії та Білорусі Турнір в Італії відбудеться у травні © tennis.com
Приклад Вімблдону може наслідувати Рим.

В Італії виступили за усунення тенісистів із Росії та Білорусі від турніру в Римі, повідомляє Corriere della Serra.

Таку позицію зайняли прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі, а також президент італійського НОК Джованні Малаго, оскільки цей крок відповідатиме рекомендаціям Міжнародного олімпійського комітету.

Організатори турніру поки що не знають, як оформити таке рішення, оскільки за змагання в Римі підпорядковуються ATP та WTA, на відміну від Вімблдону, який зробив це з власної ініціативи та без наслідків з боку керівництва світового тенісу.

Турнір у Римі може бути позбавлений статусу Masters 1000, якщо його організатори вирішать усунути росіян та білорусів без узгодження з ATP та WTA.

Об'єднаний турнір ATP та WTA пройде у Римі з 8 по 15 травня. Наразі відомо, що через видалення грижі змагання пропустить друга ракетка світу Данило Медведєв.

Раніше повідомлялося про те, що WTA та ATP несподівано засудили усунення російських та білоруських тенісистів від Вімблдону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі