"Вільярреал" - "Манчестер Юнайтед": анонс, де дивитися фінал Ліги Європи

Поділитися
Команди розіграють єврокубковий трофей © ФК Шахтер
Вирішальний матч відбудеться в Польщі.

У середу, 26 травня, у польському Гданську в рамках фінального поєдинку Ліги Європи зустрінуться іспанський "Вільярреал" і англійський "Манчестер Юнайтед".

"Манчестер Юнайтед" має можливість завоювати другий в історії для себе трофей Ліги Європи. У 2017 році "червоні дияволи" в фіналі обіграли амстердамський "Аякс" з рахунком 2:0. А ось "Віляьрреал" прагне до свого першого тріумфу в Лізі Європи.

До слова, для коуча "жовтої субмарини" Унаї Емері це буде п'ятий фінал Ліги Європи. З попередніх чотирьох три він виграв і один програв.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу "Вільярреал" - "Манчестер Юнайтед".

Перед фінальною зустріччю команди провели заключні поєдинки в своїх чемпіонатах. Наставник МЮ Сульшер залишився незадоволений тим фактом, що іспанський клуб зіграв свій матч на день раніше, тим самим отримавши на один день підготовки більше, ніж у англійців.

Цікаво, що до Польщі разом з "Манчестером" полетів і легендарний екснаставник команди Алекс Фергюсон, присутність якого має ще більше зарядити футболістів на успішний результат.

Відзначимо, що польський уряд підтримав план керівництва європейського футболу і дозволив заповнити трибуни на 25% від загальної місткості стадіону. Таким чином, на матч зможуть потрапити 9500 уболівальників.

"Вільярреал" в групі Ліги Європи обійшов ізраїльський "Маккабі", турецький "Сівасспор" і азербайджанський "Карабах". У плей-офф підопічні Емері пройшли австрійський "Зальцбург", київське і загребське "Динамо", а в півфіналі був битий "Арсенал".

МЮ розпочав єврокубки в Лізі чемпіонів, посівши третє місце в групі і пропустивши вперед французький ПСЖ і німецький "Лейпциг". У плей-офф Ліги Європи англійці розібралися з іспанським "Реал Сосьєдад", італійським "Міланом", іспанською "Гранадою" і італійською "Ромою".

"Вільярреал" - "Манчестер Юнайтед"

Середа, 26 травня, Гданськ, стадіон "PGE Арена", 22:00

Арбітр: Клеман Тюрпен (Франція)

Трансляція: "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

"Вільярреал": Руллі, Гаспар, Альбіоль, Торрес, Педраса, Чуквуезе, Парехо, Коклен, Трігерос, Алькасер, Херард Морено.

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Лінделеф, Шоу, Магуайр, Уан-Біссака, Фред, Погба, Мактоміні, Бруну Фернандеш, Кавані, Решфорд.

Прогноз ZN.UA: 1:2.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на фінал Ліги Європи "Вільярреал" - "Манчестер Юнайтед".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі