Відомий тренер звинуватив одного з найкращих боксерів світу у пияцтві

Поділитися
Відомий тренер звинуватив одного з найкращих боксерів світу у пияцтві Канело - один із найкращих боксерів сучасності © Boxingscene
Мексиканець зловживає алкоголем.

Хосе Бенавідес, тренер і батько Девіда Бенавідеса заявив про те, що останнім часом відомий мексиканський боксер Сауль Альварес (58-2-2, 39 КО) все частіше вживає алкоголь.

"Сауль у професіоналах з 16 років. Це означає, що його організм виснажений нескінченними боями, травмами та тренувальними таборами. Раніше він був дуже дисциплінованим, жорстко працював у залі, але зараз п'є все частіше. Раніше ви не побачили б Канело п'яним, але тепер все інакше", - сказав Хосе на каналі FightHype.com у YouTube.

Сауль Альварес є абсолютним чемпіоном у другій середній вазі та одним із найкращих боксерів сучасності.

В останньому поєдинку Альварес у вересні минулого року зустрічався з представником Казахстану Геннадієм Головкіним. Поєдинок тривав усі 12 раундів, за підсумками яких перемогу одноголосним рішенням суддів (116:112, 115:113, 115:113) здобув Сауль.

Це була третя битва між Альваресом та Головкіним. У 2017 році було зафіксовано нічию, у 2018 році Канело переміг більшістю рішень суддів.

Раніше повідомлялося про те, що Альварес вибачився за погрози на адресу Мессі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі