Альварес переміг Головкіна у третьому поєдинку боксерів

Поділитися
Альварес переміг Головкіна у третьому поєдинку боксерів Альварес успішно захистив пояси WBA (Super), WBC, IBF та WBO © twitter.com/MatchroomBoxing
Мексиканець здолав казахстанського боксера.

Абсолютний чемпіон у другій середній вазі Сауль Альварес (58-2-2, 39 КО) переміг володаря титулів WBA та IBF у середній вазі Геннадія Головкіна (42-2-1, 37 КО).

Поєдинок у другій середній вазі у Лас-Вегасі тривав усі 12 раундів, а судді віддали перемогу Канело – двічі по 115-113 та 116-112.

"Мені потрібна операція на лівій руці. Але я в порядку. Я воїн, тому тут. Рука дуже болить, не можу навіть тримати склянку з водою. Мене не здивувала активність Головкіна в останніх раундах. Знаю його, у нього хороша генетика. Геннадій – сильний боксер, тож я не здивований", - прокоментував перемогу Сауль.

Зазначимо, що це була третя битва між Альваресом та Головкіним. У 2017 році було зафіксовано нічию, у 2018 році Канело переміг більшістю рішень суддів.

Раніше повідомлялося про те, що абсолютний чемпіон світу Альварес програв бій росіянину Біволу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі