Відомий російський боєць UFC злякався вийти на бій із прапором РФ

Поділитися
Відомий російський боєць UFC злякався вийти на бій із прапором РФ Росіянин програв чемпіонський бій © Чемпионат
Спортсмен повідомив, що хотів уникнути провокацій.

Відомий російський боєць змішаних єдиноборств Петр Ян повідомив, що злякався вийти з прапором РФ на поєдинок проти американця Алджемейна Стерлінга на турнірі UFC 273.

"До турніру з прапорами не дозволяли виходити. Ніхто не говорив, що забороняється виходити з прапорами. Ситуація була така, що на трибунах просто освистували. Зробили так, щоб не провокувати публіку. Усі знають, звідки я, просто уникли провокаційного моменту. Вже був турнір, де забороняли виходити з прапорами. Вирішили, що так буде краще", - наводить слова Яна Чемпіонат.com.

Нагадаємо, що бій Ян - Стерлінг відбувся 10 квітня в американському Джексонвіллі і завершився поразкою Петра роздільним рішенням суддів. Росіянин втратив чемпіонський пояс у найлегшій вазі.

24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Після цього російський спорт почав занурюватися у повну ізоляцію. Фактично не залишилося федерацій, які виключили росіян зі своїх змагань.

Раніше повідомлялося про те, що український чемпіон MMA знайшов свій пояс у звільненому Ірпіні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі