Відомий британський боксер зробив прогноз на бій Усик - Джошуа

Поділитися
Відомий британський боксер зробив прогноз на бій Усик - Джошуа Усик може відібрати у Джошуа чотири пояси © Boxingscene
Ділліан Вайт не вірить у шанси українця.

Володар тимчасового титулу WBC в суперважкій вазі Ділліан Вайт поділився думкою щодо можливого бою Олександра Усика з володарем поясів WBA, IBF, WBO і IBO Ентоні Джошуа.

"Це мертвий бій. Усик виглядав не дуже добре. З ким він бився в суперважкій вазі? Чазз Уізерспун, Дерек Чісора. Він страшенно виглядав в цих боях. У нього немає сили удару.

Він непогано рухається, але не відмінно. У важкій вазі його рухи були хорошими, але в суперважкій вазі його рухи не були такими хорошими. Це так погано.

Усик - несправжній претендент у суперважкій вазі. Є тільки кілька боксерів, здатних повторити те, що вони зробили у важкій вазі. Девід Хей - хороший боєць. Він не повторив те, що робив у важкій вазі. Енцо Маккарінеллі був таким же.

Окремо стоїть Евандер Холіфілд. Евандер Холіфілд робив це. Усику не вистачає стилю. Зараз його вага 105 кг, він буде з усіх сил намагатися нести цю вагу по рингу, але він на жодну унцію не сильніший", - цитує Вайта Tribuna.com cо посиланням на Sky Sports.

Нагадаємо, Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO, яким володіє Джошуа. Британський чемпіон повинен був провести наступний бій проти чемпіона за версією WBC Тайсона Ф'юрі, але у останнього є зобов'язання провести третій поєдинок з Деонтеєм Вайлдером.

Раніше WBO санкціонувала бій Усик - Джошуа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі