"Великий біль": футболісти збірної України прокоментували виліт з Євро-2024

Поділитися
© EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
Тарас Степаненко висловив сподівання, що для молодих футболістів ця історія стане уроком.

Футболісти збірної України Тарас Степаненко, Ілля Забарний та Артем Довбик поділилися емоціями після нічийного матчу з Бельгією (0:0) та вильоту з Євро-2024.

Гравці дали коментарі YouTube-каналу "ТРЕНДЕЦЬ".

"Ці ігри показали, що зараз ти без бажання, концентрації та максимальної самовіддачі нікого не обіграєш. Якщо дивитися матчі з Румунією, Словаччиною та Бельгією – це небо та земля. Думаю, зараз багато хлопців сидять так само, як і я, і думають: "Чому я не грав так з румунами?"

Для мене це, якщо чесно, великий біль. У мене цього часу вже нема, а в них є. Це гіркий досвід, який, якщо мають розум, повинні обдумати, обговорити, і вже на наступний мундіаль... Я думаю, що з такою командою у нас є великі шанси поїхати на чемпіонат світу.

Ми провалили гру з румунами, бо не були командою. Ми грали індивідуально і це стало вирішальним. Зараз би святкували, їхали б готуватися до наступної гри. А там, у плей-оф все може бути", – сказав Степаненко.

Забарний зазначив, що незадоволений своєю грою на турнірі:

"Це буде для нас уроком, що потрібно на кожну гру виходити та грати як фінал, тому що на такому рівні це неприпустимо. Для мене це розчарування, тому що я знаю, на що ми здатні. Вилітати мені неприємно. За себе кажу – я зробив недостатньо на цьому Євро”.

Довбик похвалив команду за гру з Бельгією:

"Дуже шкода. У принципі, все вирішила невдала перша гра. У наступних матчах ми показали, що це була випадковість. На жаль, таке у футболі трапляється, що з 4 очками ти вилітаєш.

Буває, коли ти все намагаєшся зробити, але чогось не вистачає. Проти Бельгії команда добре виклалася, показала зовсім іншу гру. Бельгійські вболівальники навіть освистували своїх гравців. Сумно вилітати, але ми зробили все, що могли".

Збірна України стала першою командою в історії, яка не вийшла у плей-оф Євро з 4 очками після розширення турніру у 2016 році.

Україна на Євро-2024: результати всіх матчів, підсумкове турнірне положення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі