Вболівальники "Металіста" звернулися до Ярославського з проханням врятувати команду

Поділитися
Вболівальники "Металіста" звернулися до Олександра Ярославського
У відкритому листі, опублікованому у ЗМІ, вболівальники харківської команди попросили Олександра Ярославського повернутися в клуб, який він продав Сергію Курченку в кінці 2012 року.

Вболівальники "Металіста" звернулися до екс-президента Олександра Ярославського з проханням повернутися в клуб і не дати припинити його існування.

Нагадаємо, що харківська команда наразі має величезні фінансові та кадрові проблеми, футболісти і тренери вже три місяці не отримують зарплатню, багато керівників, у тому числі і власник і президент Сергій Курченко покинули клуб.

Вчора ж багаторічний наставник "Металіста" Мирон Маркевич подав у відставку, яку було прийнято віце-президентом Сергієм Воликом.

"Ми, вболівальники "Металіста", закликаємо вас допомогти нашому клубу в цю важку для нього хвилину", - йдеться у зверненні.

"Щиро віримо, що ваше серце було і буде завжди з "Металістом". Ми всі щиро віримо, що ви знайдете в собі сили, можливості і мужність знову повернутися до нього. Допоможіть клубу, допоможіть нам, допоможіть Харкову. Від імені всієї армії вболівальників України та за її межами небайдужих до долі "Металіста" ми просимо вас зробити все від вас залежне, щоб наш улюблений клуб не став історією, а продовжував творити її", - написали вболівальники.

Нагадаємо, що колишній власник "Металіста" Олександр Ярославський продав клуб Сергію Курченку в кінці 2012 року. Відмову від "Металіста" Ярославський тоді пояснив претензіями харківської міської влади і безпрецедентним психологічним тиском, який чинився на його команду.

Нагадаємо, що у "Металісті" повідомили, що команда буде продовжувати підготовку до матчу 19-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти луганської "Зорі" 1 березня. !zn

Читайте також:

Маркевич не думає про фінансові проблеми у "Металісті": Те, що сталося в суботу, - ось що важливо!

ФФУ заборонила "Дніпру", "Говерлі" та "Волині" заявляти нових футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі