Маркевич не думає про фінансові проблеми у "Металісті": Те, що сталося в суботу, - ось що важливо!

Поділитися
Маркевич не думає про фінансові проблеми у "Металісті": Те, що сталося в суботу, - ось що важливо! © football.ua
Головний тренер харківського "Металіста", яким володіє Сергій Курченко, який втік, вважає, що перемога України на політичному фронті важливіша за будь-які футбольні події.

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич виніс на суд громадськості фінансові проблеми всередині команди: Сергій Курченко, який за інформацією ЗМІ, втік, давно не керує справами клубу. Також недоступні і його заступники.

Тим не менш, Маркевич не падає духом: як він розповів в інтерв'ю виданню "Український футбол", для нього набагато важливіше те, що відбулося в суботу, 22 лютого.

"Зараз у нашому клубі ситуація просто неконтрольована, повірте, я не перебільшую. Президента немає, його заступники розгублені. Більше того: нам вже три місяці не платять зарплатню, тому далі, очевидно, буде ще гірше", - розповів Маркевич.

Як розповів багаторічний наставник "Металіста", 24 лютого у команди заплановано тренування. Що буде далі, йому не відомо. Зокрема, незрозуміло, чи вилетить "Металіст" на збори до Туреччини.

Також Маркевич не знає, чи розглядається варіант повернення клубу під управління колишнього президента Олександра Ярославського, який передав "Металіст" Сергію Курченку в кінці 2012 року.

Втім, Маркевич не сумує: за його словами, для нього гораздно важливіше те, що сталося в Україні 22 лютого, коли влади позбувся президент Віктор Янукович.

"По-перше, я вже пояснював вам, що давно привчив себе спокійно ставитися до всього, що відбувається: як хорошого, так і поганого. По-друге, дещо вам розкажу: мій тато у 16 років потрапив у німецький концтабір - як остарбайтер, а коли повернувся в Україну, його відправили в Сибір - як "зрадника Батьківщини"; рідний брат батька взагалі відсидів у в'язниці за те, що воював у лавах УПА. До чого веду? Я щасливий, що сталося минулої суботи, - ось що важливо! А не всякі там футболи...", - підсумував Маркевич.

Нагадаємо, що напередодні поновлення чемпіонату України "Металіст" займає друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від "Шахтаря" на 5 очок.

Читайте також:

ФФУ заборонила "Дніпру", "Говерлі" та "Волині" заявляти нових футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі