«Вашингтон Редскинс» на просто «Вашингтон»: Клуб Національної футбольної ліги змінив назву на один сезон

Поділитися
«Вашингтон Редскинс» на просто «Вашингтон»: Клуб Національної футбольної ліги змінив назву на один сезон Національна футбольна ліга
Сезон НФЛ команда проведе під назвою Washington Football Club. 

Клуб «Вашингтон Редскинс», який виступає в американській Національній футбольній лізі, повідомив про перейменування, а також зміну логотипа із зображенням індіанця-воїна з червоною шкірою., який вважають образливою для індіанців. У новому сезоні «Вашингтон Редскинс» буде називатися просто «Вашингтон» (Washington Football Club), передає espn.

В адміністрації кажуть, що нову назву залишать тільки на один сезон ігор в НФЛ, який стартує у вересні.

В даний період консультації щодо назви зі спонсорами, гравцями і фанатами тривають. За їх підсумками і виберуть нову постійну назву. У виборі імені клубу і розробці логотипу бере участь власник команди Деніел Снайдер, який раніше говорив, що ніколи не змінить назву "Вашингтон Редскинс".

Назву вже змінили в соцмережах, а протягом найближчих 50 днів клуб прибере слово «Редскинс» скрізь, де воно використовується, в тому числі і зі стадіону.

Нагадаємо, що 3 липня клуб повідомив, що ретельно розгляне питання про зміну назви, яке піддали критиці на фоні руху Black Lives Matter. Багато хто вважали, що існуюче назва ображає індіанців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі