Валя Семеренко фінішувала третьою в індивідуальній гонці в Естерсунді

Поділитися
Валя Семеренко фінішувала третьою в індивідуальній гонці в Естерсунді Валя Семеренко посіла третє місце на етапі Кубка світу в Естерсунді © Оксана Гаранец
Українці продовжили вдалі виступи на першому в сезоні Кубка світу з біатлону. Тепер в їх активі - фініш на другому, третьому і четвертому місцях.

Українська біатлоністка Валя Семеренко зуміла продовжити вдалу серію на стартовому в сезоні етапі Кубка світу, який в ці дні проходитимуть у шведському Естерсунді.

Слідом за чоловічою індивідуальною гонкою на 20 км, в якій Сергій Семенов финішував другим, Семеренко прийшла до фінішу з третім часом, пропустивши вперед лідерів світового рівня триразову олімпійську чемпіонку з Білорусі Дар'ю Домрачева і фінку Кайса Мякяряйнен. Українка відстала від лідера на 38 секунд. При цьому Валя не допустила жодного промаху, але не дуже швидкий хід дозволив суперницям випередити українку навіть з двома невдачами на стрільбищах.

Кубок світу. Естерсунд (Швеція)

Індивідуальна гонка 15 км, жінки

1. Домрачева (Білорусь) - 38.27,0 (2 промахи)

2. Мякяряйнен (Фінляндія) - +27,9 (2)

3. Семеренко (Україна) +38,1 (0)

4. Скардіно (Білорусь) +2.04,3 (1)

5. Віткова (Чехія) - +2.09,1 (3)

6. Ф. Хільдебранд (Німеччина) +2.25,7 (2)

...14. Юлія Джима(0+0+0+1) +3.46,5 (1)

..36. Ольга Абрамова(0+1+1+0) +5.23,4 (2)

...39. Наталія Бурдига(1+0+0+2) +5.56,3 (3)

...40. Анастасія Меркушина(1+0+1+0) +7.15,3 (2)

...50. Юлія Журавок(1+1+0+0).

Відзначимо, що в минулому сезоні в Естерсунді Валя Семеренко посіла лише 16-е місце в індивідуальній гонці. Також слід зазначити, що фініш на третьому місці в Швеції став для Семеренко кращим результатом на цій дистанції в рамках Кубка світу. Втім, їй вдавалося виграти бронзу в "індивідуалці" в сезоні-2012/13, але цього вона досягла на чемпіонаті світу в Нове-Место (Чехія).

Олімпійських іграх у Сочі українські біатлоністи завоювали дві медалі - бронзу взяла Віта Семеренко, а також золоту нагороду виграла жіноча естафетна команда.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі