Сергій Семенов фінішував другим на етапі Кубка світу з біатлону в Естерсунді

Поділитися
Сергій Семенов фінішував другим на етапі Кубка світу з біатлону в Естерсунді Сергій Семенов посів друге місце в гонці на 20 км © Оксана Гаранец
Після вдалого старту сезону в змішаній естафеті, де українці були четвертими, Сергій Семенов провів блискучу гонку в особистому заліку.

Український біатлоніст Сергій Семенов зайняв друге місце в індивідуальній гонці на етапі Кубка світу в шведському Естерсунді.

Завдяки гарному ходу і лише одному промаху 26-річний спортсмен зумів залишити похади таких титулованих суперників як норвежець Уле-Ейнар Бьорндален, Йоханнес Бе, а також француз Мартен Фуркад. Поступився Семенов лише норвержцу Емілю Хеглю Свендсену - 1 хвилину 17 секунд. Трійку лідерів замкнув Міхал Шлезінгер з Чехії.

Зазначимо, що це найкраще досягнення українця за його кар'єру - раніше йому вдавалося розміщуватися на третій сходинці п'єдесталу.

Нагадаємо, що на Олімпійських іграх у Сочі Семенов на цій дистанції фінішував на 10-му місці. Тоді українець також допустив один промах, але був трохи повільніше ходом, тим більше, що конкуренти перебували в кращій готовності.

Естерсунд (Швеція)

Кубок світу

Чоловіки

Індивідуальна гонка. 20 км

1. Свендсен (Норвегія) - 53.25,6 (0 промахів)

2. С. Семенов (Україна) - відставання 01.17,6 (1)

3. Шлезінгер (Чехія) - 02.08,3 (1)

4. Лессер (Німеччина) - 02.11,5 (1)

5. Ліндстрем (Швеція) - 02.15,1 (2)

6. Бьорндален (Норвегія) - 02.16,1 (3).

Додамо, що 4 грудня відбудеться індивідуальна гонка у жінок, 6-го числа - чоловічий і жіночий спринт, а завершаться змагання в Естерсунді гонкою переслідування у жінок і чоловіків.

На Олімпійських іграх у Сочі українські біатлоністи завоювали дві медалі - бронзу взяла Віта Семеренко, а також золоту нагороду виграла жіноча естафетна команда.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі