В'єтнамський фанат біг за автобусом "Арсеналу" кілька кілометрів, поки його не пустили всередину

Поділитися
В'єтнамський фанат біг за автобусом "Арсеналу" кілька кілометрів, поки його не пустили всередину © Anton Golubev/Reuters
Кумедний випадок стався з лондонською командою під час її перебування на азіатському континенті.

В'єтнамський вболівальник лондонського "Арсеналу", дізнавшись, що улюблена команда знаходиться в турне на території його країни, спираючись на інтуїцію, знайшов клубний автобус "Арсеналу" і гнався за ним вулицями Ханоя щодуху, поки його не пустили всередину.

Офіційний сайт "Арсеналу" повідомляє, що в'єтнамець, коли біг по дорозі, двічі бився об стовп і дерево, що "виростали" на його шляху.

Майже втративши сили, хлопець зробив передишку, встрибнувши на плечі поліцейському, який їхав за автобусом на мотоциклі, і кілька хвилин відновлював дихання, а потім знову відправився в погоню.

Коли "переслідувача" помітили футболісти в автобусі, то почали кричати головному тренеру Арсену Венгеру: "Уклади з ним контракт, дивись, з якою швидкістю він біжить".

Тренер-гуманіст попросив водія зупинитися і впустив фаната-стайера в автобус. Вболівальник був на сьомому небі від щастя, а фотографії, на яких він зображений з кумирами, зробили його героєм В'єтнаму на кілька годин.

Зазначимо, що у В'єтнам "Арсенал" приїхав з наміром провести товариський матч проти національної збірної цієї країни. Поєдинок відбудеться 17 липня. !zn

Читайте також:

"Баварії" довелося приностити вибачення перед Adidas за своїх новачків

"Шахтар" представив нову форму в соляній шахті на 300-метровій глибині

В Азії ідея об'єднаного чемпіонату втілиться раніше, ніж в Україні і Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі