"Баварії" довелося приносити вибачення Adidas за своїх новачків

Поділитися
"Баварії" довелося приносити вибачення Adidas за своїх новачків © teos.com.ua
Маріо Гетце прийшов на свою презентацію у футболці прямого конкурента одного з акціонерів і технічних спонсорів мюнхенського клубу.

Презентація двох новачків "Баварії" півзахисника Маріо Гетце і центрбека Яна Кірхоффа неочікувано призвела до конфлікту з технічним партнером мюнхенців компанією Adidas.

Фірма одночасно є одним з акціонерів клубу, а новачки прибули на захід у футболках з логотипом свого особистого спонсора Nike, повідомляє каналу Sport1. Зважаючи на те, що американська компанія вже багато років є прямим конкурентом Adidas, у представників виробника спортивного одягу виникли цілком обґрунтовані претензії до "Баварії".

"Фотографії з прес-конференції стали для нас неприємним сюрпризом", - сказав представник компанії Adidas Олівер Брюгген.

"Звичайно, це неприпустимо, бо мова йде про захід нашого партнера "Баварії". Ми вже обговорили це питання з керівництвом клубу".

Представники "Баварії" і гравців вже принесли свої вибачення Adidas і пообіцяли, що подібне не повториться.

Зазначимо, що Adidas є партнером "Баварії" вже кілька десятиліть. Нинішній контракт клубу та компанії розрахований до 2020 року. У 2002 році виробник спортивних товарів викупив 9,4 відсотка акцій клубу за 77 мільйонів євро.

Нагадаємо, що молода зірка німецького футболу Маріо Гетце перейшов у "Баварію" з дортмундської "Боруссії" за рекордні для місцевих футболістів 37 мільйонів євро. Його трансфер з Дортмунда у Мюнхен (до речі, столицю його батьківщини Баварії) викликав обурення вболівальників "жовто-чорних", а реп-група жорстко пройшлася по гравцеві в одній зі своїх пісень, назвавши Гетце "Іудою та пацюком".

У минулому сезоні Гетце забив 16 голів у 44 іграх, проте через травму не зміг взяти участь у фіналі Ліги Чемпіонів проти "Баварії", а також на молодіжному чемпіонаті Європи. !zn

Читайте також:

"Баварія" і "Боруссія" почали суперництво задовго до зустрічі у фіналі ЛЧ

Фіналіст Ліги Чемпіонів вступає у боротьбу за Мхітаряна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі