В УПЛ розповіли, хто за регламентом має бути визнаний чемпіоном України з футболу

Поділитися
В УПЛ розповіли, хто за регламентом має бути визнаний чемпіоном України з футболу Чемпіоном може бути визнаний "Шахтар" © ФК Шахтер
Але в організації розглядають варіант і з догравання сезону.

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів, яким чином буде розподілено місця у турнірній таблиці.

"У регламенті є пункт, який передбачає, що у разі виникнення надзвичайних ситуацій – фінальною таблицею стане та, яка була на момент призупинення. У всякому разі, остаточне рішення за клубами. Ми також не залишаємо надії, що нам вдасться дограти сезон. Попри те, що ситуація в центральних та західних регіонах трохи стабілізувалася, ризик все одно існує.

Щодня лунають повітряні тривоги. А більшість стадіонів у Західній Україні стали притулком для біженців. Принаймні це будуть збори клубів, на яких це питання розглядатиметься. Існує проблема з логістикою. Житловий фонд у Західній Україні дуже перенасичений. Знайти житло для команд – дуже тяжко", - повідомив Дикий.

Зазначимо, що після 18-ти зіграних турів перше місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги посідає "Шахтар", який випереджає "Динамо" на два очки.

Футбольний сезон через військове вторгнення Росії в Україні було припинено, а футболісти клубів отримали від ФІФА можливість продовжити кар'єру в інших командах.

Раніше повідомлялося про те, що клуби УПЛ розглядають два варіанти завершення сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі