В українській баскетбольній Суперлізі будуть введені відеоповтори

Поділитися
В українській баскетбольній Суперлізі будуть введені відеоповтори Сьогодні розпочинається "бронзова" серія © ФБУ
Правда, поки тільки на матчах за медалі.

В медальних серіях плей-офф Суперліги будуть використовувати систему відеоповторів для суддів. Про це повідомляє Федерація баскетболу України. Зараз у ФБУ є тільки одна така система. Її вже випробували в останніх київських матчах "Будівельника", а також у четвертій грі протистояння плей-офф між "Хіміком" і "Дніпром" у Южному.

Директорат чемпіонату України прийняв рішення, що кожен з матчів "бронзової" і "золотий" серії Суперліги пройде з використанням цієї системи. Вона повинна допомогти арбітрам прийняти правильне рішення у спірних ігрових епізодах.

Нагадаємо, що у фіналі Суперліги між собою зіграють "Дніпро" і "Черкаські Мавпи". За "бронзу" турніру посперечаються "Миколаїв" і "Хімік".

Перший матч відбудеться вже сьогодні, 23 квітня. На паркет вийдуть команди з Южного і Миколаєва. Зазначимо, що поєдинки фіналу і за "бронзу" триватимуть до трьох перемог.

Нагадаємо, що чинним чемпіоном України є київський "Будівельник", який обіграв у фіналі "Хімік", а бронзовим призером став дніпровський "Дніпро".

Раніше в Україні відбувся "Матч всіх зірок" баскетбольної Суперліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі