В українському футбольному клубі спростували інформацію про вручення повісток гравцям

Поділитися
В українському футбольному клубі спростували інформацію про вручення повісток гравцям © УПЛ
Скандальну інформацію розповсюдили ЗМІ.

Пресслужба київського футбольного клубу "Оболонь" виступила з офіційною заявою щодо скандальної інформації про вручення повісток гравцям команди.

"Інформація, яка поширилася в публічній площині про те, що до ФК "Оболонь" Київ надійшла групова повістка не відповідає дійсності. Повідомляємо про те, що на даний момент жодному з гравців команди не надходило повістки.

ФК "Оболонь" Київ згідно з постановою КМУ від 27 січня 2023 року №76 отримав статус критично важливого підприємства для функціонування економіки. Відповідно футболісти клубу, військовозобов'язані, отримали бронювання на період мобілізації", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, що сьогодні, 22 грудня, журналіст і ведучий ютуб-каналу "ТаТоТаке" Михайло Співаковський повідомив про те, що в "Оболоніь" надійшла групова повістка від ТЦК на 25 осіб.

"Оболонь" у нинішньому сезоні виступає в елітному дивізіоні українській Прем'єр-ліги, а після 16-ти зіграних матчів перебуває на 13-му рядку в турнірній таблиці УПЛ.

Раніше повідомлялося про те, що "Оболонь" сенсаційно вибила "Динамо" із Кубка України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі