В УЄФА прокоментували інцидент із прапором України на фіналі Ліги чемпіонів

Поділитися
Матч пройшов у Туреччині.

В УЄФА прокоментували ситуацію під час фіналу Ліги чемпіонів, коли у вболівальника намагався відібрати український прапор.

"Це була невдала індивідуальна ініціатива одного з місцевих офіцерів служби безпеки турецької поліції. Коли про це повідомили керівнику турецької поліції, він негайно попросив повернути прапор фанату.

Ви можете побачити це за кілька секунд, якщо у вас є доступ до повного відео. УЄФА не забороняє показувати українські прапори на стадіонах. Союз активно демонструє повідомлення, що закликають до миру, на всіх своїх іграх з початку війни", - наводить слова неназваного представника УЄФА The Guardian.

Нагадаємо, фінал ЛЧ "Манчестер Сіті" – "Інтер" проходив на Олімпійському стадіоні Ататюрка у Стамбулі. Один із уболівальників у футболці "Ман Сіті" повісив на огорожу прапор України, але співробітники стадіону кілька разів силою намагалися його відібрати.

При цьому турецькі стюарди не коментували своїх дій. Варто зазначити, що на фіналі було помічено й інші прапори, зокрема Палестини, але претензії у співробітників арени були лише до української символіки.

Раніше повідомлялося про те, що "Манчестер Сіті" вперше в історії виграв Лігу чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі