В УАФ підозрюють російський клуб в участі у договірних матчах

Поділитися
В УАФ підозрюють російський клуб в участі у договірних матчах Італієць Баранка працює в УАФ © УАФ
Окупанти грають договірні матчі навіть у спарингах.

Голова комітету з етики та чесної гри Української асоціації футболу Франческо Баранка повідомив про підозру воронезькому "Факелу" в участі у договірних матчах.

"На жаль, серед товариських матчів у Туреччині та на Кіпрі є такі, які грають "на контору". Принаймні, про це можна говорити, спираючись на моніторинг представників Української асоціації футболу. На підставі цих даних можна говорити загалом про більш ніж 30 матчах із високою ймовірністю маніпуляцій.

Російські команди є активними учасниками матчів-привидів та договірних матчів. Показово, що український футболіст, дискваліфікований в Україні за договірні матчі, зараз виступає за російську команду. Його ФК "Факел" є учасником значної кількості підозрілих ігор. Можемо констатувати, що футбольні шахраї з України переїжджають до Росії", - наводить слова Баранки офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, УЄФА та ФІФА минулого року усунули всі російські клуби та збірні від міжнародних турнірів, включаючи чемпіонати світу, Європи та клубні єврокубки. Також РФ втратила право на проведення міжнародних футбольних заходів на своїй території під егідою обох організацій.

Цієї зими російські клуби знаходяться на зборах у Туреччині, де грають спаринги проти європейських команд.

Раніше повідомлялося про те, що УАФ звернулася до УЄФА та ФІФА з вимогою заборонити російським клубам грати міжнародні спаринги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі