В "Реалі" зупинилися на валлійці Бейлі і не планують підписувати Ібрагімовича

Поділитися
В "Реалі" зупинилися на валлійці Бейлі і не планують підписувати Ібрагімовича Бейл незабаром стане гравцем "Реалу" © The Guardian
"Королівський клуб" проверне перехід одного з найперспективніших півзахисників світу.

Півзахисник лондонського "Тоттенхема" Гарет Бейл укладе з "Реалом" шестирічний контракт, повідомляють іспанські ЗМІ. Тим самим, мадридці залишать ні з чим ряд англійських клубів, які претендували на зоряного валлійця.

Зарплата футболіста в мадридському клубі складе 10 мільйонів євро на рік. За найскромнішими оцінками, іспанський гранд заплатить за перехід валлійця близько 100 мільйонів фунтів.

Гарет Бейл перетворився на головну трансфертну мету "Реалу" після того, як "Барселона" купила Неймара. Перші переговори між Флорентіно Пересом і власником "Тоттенхема" Даніель Леві пройшли місяць тому. Тоді трансфер оцінювався в 116 мільйонів євро, проте "Реал" запропонував 85 мільйонів і свого гравця Фабіо Куентрау.

25 червня на зустрічі з агентом футболіста Джонатаном Барнеттом "Реалом" був запропонований контракт на шість сезонів з зарплатою 9-10 мільйонів євро в рік. Агент Бейла, в свою чергу, підтверджував, що його підлеглий мріє одягнути футболку "Реалу" з дитинства.

Вирішальним моментом у питанні переходу стане відтинок з 29 липня по 4 серпня. Президент "Реалу" відправиться з командою в США, перший тиждень проведе у Лос-Анджелесі, де зустрінеться з Даніелем Леві. Тому не виключено, що скоро "операцію Бейл" буде завершено.

При цьому Перес спростував факт переговорів з шведським нападником ПСЖ Златаном Ібрагімовичем, який неодноразово заявляв про бажання продовжити співпрацю з колишнім наставником Карло Анчелотті. Президент "Реалу" послався саме на Анчелотті, який не має наміру підписувати гравців з його колишньої команди. !zn

Читайте також:

Кріштіану Роналду визнаний найкориснішим футболістом в Європі

Президент ПСЖ пригрозив "Барселоні" купівлею Мессі - щоб захистити свого футболіста

Daily Mail: англійський футбол поступово вмирає

"Челсі" запропонував Уейну Руні 60-мільйонний заробіток за п'ятирічний контракт

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі